Nyheter

Martin Lepperød: – Jeg har fått jobb av å gjøre dumme ting

Henge blødende fra to kroker på direkten. Bytte fra seg alle olabuksene sine på byen. NRK-profil Martin Lepperød finner på mye rart.

Programleder i NRK P3-morgen, Martin Lepperød, valgte yndlingsbaren sin Petrus da han var med på Dagsavisens podkast «Ses der»

Barn ble sikkert traumatisert, sier Martin Lepperød i Dagsavisens podkast «Ses der», om stuntet under P3-aksjonen i fjor. Han hang fra taket i to kroker som var ført gjennom huden i ryggen.

– Jeg skjønner at folk skvatt. Plutselig henger det en bleik, lubben fyr fra taket og blør.

Hør hele samtalen her:

NRK fikk sterke reaksjoner etter innslaget. Men det er ikke første gangen P3-programlederen har fått gjennomføre merkelige ting på kanalen, spesielt i NRK P3s humorprogram «Karakter», som han har sammen med Jonis Josef og Henrik Farley.

Potetkanon i rumpa, sjekke hvem som har den beste sædkvaliteten, naken-gjemsel. Lepperød er enig i at mye av det er idiotisk.

– Jeg har jo fått jobb av å gjøre dumme ting!

Lepperød startet karrieren med standup, og det har han fortsatt med. Men å stå på scenen å levere vitser er et sjansespill.

Noen ganger klaffer alt. Andre ganger raser det sammen. Som den ene, grusomme jobben forrige julebordsesong.

– Mens jeg holder på, ser jeg at blikket til folk flakker fram og tilbake. Så ser jeg at de har satt på en håndballkamp på storskjerm ved siden av meg. Det er helt stille, det er ingen som ler. Det er helt forferdelig.

Så skjønner Lepperød at de fleste ikke forstår norsk.

– Til slutt måtte jeg bare legge fra meg mikrofonen.


Selma Moren

Selma Moren

Debattansvarlig i Dagsavisen