Nyheter

Prins Harry har tilbakebetalt 28 millioner

Prins Harry har betalt tilbake 28 millioner kroner i apanasje - penger som gikk til oppussing av hans og Meghans bolig i Windsor.

(FILES) In this file photo taken on March 09, 2020 Britain's Prince Harry, Duke of Sussex, (L) and Meghan, Duchess of Sussex arrive to attend the annual Commonwealth Service at Westminster Abbey in London . - The Duchess of Sussex has claimed she was left "unprotected" by the royal family from "false and damaging" media articles when she was pregnant, according to leaked documents published on Thursday. (Photo by Tolga AKMEN / AFP)

Boligen Frogmore Cottage, som ligger like ved Windsor slott vest i London, skulle pusses opp på skattebetalernes regning. Men det var før prinsen og hans kone Meghan ga avkall på sine kongelige plikter og også privilegier.

Etter å ha inngått en avtale med dronning Elizabeth om at pengene skulle tilbakebetales, flyttet de til California. Men de beholder samtidig Frogmore Cottage som sin bolig i Storbritannia.

FILE - In this Jan. 14, 2020 file photo, a general view of Frogmore Cottage on the Home Park Estate, Windsor. Prince Harry has repaid 2.4 million pounds ($3.2 million) in British taxpayers’ money that was used to renovate the home intended for him and his wife Meghan before they gave up royal duties. A spokesman on Monday, Sept. 7, 2020 Harry has made a contribution to the Sovereign Grant, the public money that goes to the royal family. (Steve Parsons/PA via AP, file)

Frogmore Cottage forblir parets hjem når de er i Storbritannia. Men nå må de betale leie. Og oppussingen har de betalt selv. Foto: Steve Parsons / PA via AP / NTB scanpix

Inngått avtale med Netflix verdt 112 millioner pund

Nylig inngitt paret en avtale med Netflix om å lage en rekke ulike filmer for strømmetjenesten. De skal lage både dokumentarer, spillefilmer, TV-serier og barneprogrammer.

Avtalen skal være verdt 112 milloner pund, melder the Daily Mail.  En del av avtalen vil være at Netflix skal kunne strømme musikalen «Diana: A New Musical» som skal spilles på Broadway i New York.