Nyheter

En hånd å holde i

Dagens Norske samfunn er ikke lenger forbundet med nestekjærlighet, medmenneskelighet og eller empati.

Dette er et debattinnlegg som gir uttrykk for skribentens holdninger og meninger. Du kan sende inn debattinnlegg til debatt@dagsavisen.no.

Hvor har dette tatt veien?

Man ser urovekkende på hvordan regjeringen pynter på det Reviderte statsbudsjettet, for at alt skal se så bra ut, men sannheten er noe helt annet, vi ser at det vil komme enda mer rasering angående de sårbare syke og skadede i samfunnet, nå er det bare fremmet et budsjett, for at alt skal se så fint ut for allmennheten nettopp fordi det nå er Kommune-og Fylkesvalg til høsten. Vi ser det strammer til.

Og var det ikke sånn at når det gikk bra med AS Norge, skulle man vise til moderasjon og ikke bruke så mye oljepenger.

Hvor er logikken i det som nå skjer?

En ting er ihvertfall helt sikkert, vi er blitt et iskaldt samfunn med dagens Regjering, hvor dem nettopp fremmer egoisme for å karre til seg mest mulig sjøl og for dem andre i toppsjiktet.

Man ser det jevnt over hvor raseringen er, når det gjelder Helsesektoren, når det gjelder pleiepenger, sykepenger, de eldre, dem som er under Nav-systemet i form av AAP, Uføretrygd og også alle som faller ut av dette løpet, som må livberge seg på enten sosialstøtte og eller privat forsørging.

Raseringen ser ikke ut til å stoppe opp, kanskje regjeringen nå ser at deres glansbilde ikke er så bra som dem håpet på.

Er dette deres siste krampetrekning før regjeringsskifte blir et faktum.

Dem som strengt tatt, hadde trengt en håndsrekning, ser ut til helt å ha blitt glemt, gjemt bort i en skuff.

Hva må til for at noen tar grep om denne galskapen som skjer i Norge, vi vet at det er brudd i Grunnloven, forvaltningsloven og ikke minst, folketrygdloven, burde ikke dette da ha fått kraftige konsekvenser for dem dette gjelder??

Vi i befolkningen, kan gjøre vårt for endringens del, nemlig å bruke vår stemmeseddel til Høsten.

Mer fra: Nyheter