Nyheter

Krigeren Hillary Clinton til Norge 8. mars

Libyakrigen var Hillary Clinton sin krig. Basert på løgn og bedrag ble FN og NATO manipulert til aksjon på falske premisser. Nå skal hun hylles på kvinnedagen!

Dette er et debattinnlegg som gir uttrykk for skribentens holdninger og meninger. Du kan sende inn debattinnlegg til debatt@dagsavisen.no.

USAs tidligere utenriksminister Hillary Clinton skal feire 8. mars i Norge sammen med blant andre Ap-nestleder Hadia Tajik, jubles det i media.

Alle har glemt hva dette fryktelig mennesket fikk i stand i Libya, alle har glemt ondskapen, manipulasjonen, bombingen, drapene. Alle har glemt hvordan hun fikk støttet en liten opposisjon og avsatt regimet i Libya, og sørget for at det fremste landet i Afrika ble satt mange 10-år tilbake.

Kanskje opp til 30.000 døde. Mulig tyveri av gullbeholdning. Byer, landsbyer og infrastruktur ødelagt. Velferdsordninger opphørte. Permanent destabilitet i det som tidligere var en god region i Afrika, og en flyktningesituasjon som fortsatt rammer Europa.

Hillary Clinton hører ikke til på kvinnedagen for å markere kvinnesak. Hun hører til i den internasjonale straffedomstolen i Haag for å bli stilt til ansvar for sine forbrytelser.

Med all respekt for kvinner og frigjøring må det sies at å få Hillary Clinton med for å "feire" kvinnedagen, er å senke nivået helt ned til bunnslammet, det er å si at alt galt er bra dersom det bare er kvinne som gjør det.

Jeg oppfordrer alle til å snu ryggen til Hillary Clinton.

Mer fra: Nyheter