Nyheter

Bibelen og Koranen.

! 1000 år har vi vært kristne i dette landet, men nå blir det flere og flere muslimske nordmenn, og misforståelser oppstår. Jeg vet ikke hvordan religionsundervisningen i skolen er nå, men burde vi ikke alle lese de to religioners hellige bøker ?

Dette er et debattinnlegg som gir uttrykk for skribentens holdninger og meninger. Du kan sende inn debattinnlegg til debatt@dagsavisen.no.

Kapittel 2, vers 44: Israels barn, kom ihu den nåde som jeg har vist dere, og at Jeg valgte dere fremfor all verden !

Vers 50: den gangen vi ga Moses Kriften og Kriteriet  - at dere måtte finne den rette vei.

Vers 59: Men de troende, og jøder, kristne og sabeere, alle som tror på Gud og Dommens dag, og som gjør det som er rett, de har lønn i vente hos sin Herre.

Vers 81: Vi ga i sin tid Moses skriften, og Vi sendte sendebud etter ham, Jesus, Marias sønn.

Kapitte 5: vers 40: En gang sa englene: Maria, Gud har bebudet deg et Ord fra Ham selv. Hans navn skal være Kristus  Jesus sønn, og høyt æret skal han bli

Kapittel 5: vers 8

Nedenfor vil jeg sitere noen tilfeldig valgte kapitler og vers, og håper dere får lyst til å lese mer !

Kapittel 2, vers 35: Så fikk Adam ord fra sin Herre, og han vendte seg mot ham i nåde.

Vers 36; Sa Gud, ut med dere alle herfra. Dog vil det komme ledelse til dere fra meg.

Vers 37: Men de utakknemlige, vantro, som holder Vårt ord for løgn, de skal bli ildens folk, og der skal de være og bli.

Vers 39: Kle ikke sannheten i løgn og skjul den ikke, når dere vet bedre.

Vers 48: Og den gang Vi ga Moses  Skriften og Kriteriet - og dere måtte finne den rette vei.

Kapitel 3: Vers 37: En gang sa englene: Maria, Gud har utvalgt deg og gjort deg ren - utvalgt deg fremfor alle jordens kvinner.

Kapittel 4: Vers 11: De som med urett forbruker foreldreløses gods, de fyller sin buk med ild. De vil brenne i ilden.

Kapittel 5: Vers 8: Når dere stiller opp til bønn, vask ansiktet, og hendene opp til albuen. Tørk over hodet og vask føttene opp til anklene.

Vers 92: Dere som tror, alkohol, hazard, offerstener og sykdomspiler er en gru og Satans verk. Unngå det -og det må gå dere godt !

Kapitel 24: Vers 30: Si til de troende menn, at de skal dempe sine øyekast, og holde sitt kjønnsliv i tømme. Dette er mer sømmelig for dem. Gud er vel underrettet om det de foretar seg.

Vers 31:

Og si til de troende kvinner, at de skal dempe sine øyekast, og  holde sitt kjønnsliv i tømme, og ikke vise sin pryd, unntatt det av den som kommer til syne. La dem trekke sløret over sine bryst, og ikke vise sin pryd til andre enn sine menn, sine fedre, svigerfedre, sønner, stesønner, brødre, nevøer eller deres hustruer, eller sine slaver

.

Mer fra: Nyheter