Nyheter

Nei, Elvestuen!

Stortinget har ikke vedtatt at det skal være ulv i Norge. Det er bare tilsynelatende

Stortinget har vedtatt at Norge stort sett skal være ulvefritt. Bare et areal på 5 % av territoriet (som nesten er svensk fra før) skal ha ulv. Slik at beboerne på de øvrige 95 % skal kunne sitte trygt på avstand og kjenne deilige frysninger ved å tenke på det.

Nå viser det seg dessverre at ulven er dårlig til å lese kart og kanskje ikke så opptatt av å følge norsk lov heller. Det fører til beklagelige ting like utenfor sonen, dyre helikopterturer i forkant av valgkampen (som kunne ha vært brukt til nyttigere ting) og mye utrivsel på nett og i dannet selskap.

Også Venstre da! Som skulle ha vært over sperregrensen for å berge Erna. Men utsiktene synes ikke gode. For ulven viser jo ingen takknemlighet. Den kunne vel ha spist blåbær så lenge valgkampen varer.