Nyheter

Sparer over 7000 kroner året på IKKE å glo på reklame

Det er genialt når man klarer å få folk til å betale for reklame-søppel. Og det er masse penger å spare på å kutte ut svineriet.

Dette er et debattinnlegg som gir uttrykk for skribentens holdninger og meninger. Du kan sende inn debattinnlegg til debatt@dagsavisen.no.

Da politikerne i fjor ga frislepp for reklame på TV, ble mengden reklame omtrent fordoblet. Bare reklame for gambling fra utenlandske spillselskaper passerte 600 millioner kroner.

Abonnentene til RiksTV (delvis statlig eiet) har altså fått endret rammebetingelsene dramatisk, men UTEN å få reduksjon i pris. Ordet "reklamefinansiert" betyr at de BÅDE får abonnementinntekter OG reklameinntekter.

Det ENESTE maktmiddelet du har som forbruker er å si opp djevelskapen, la være å se, swappe vekk, skru av. Og da blir de vettskremt. Dersom du ringer til RiksTV for å si opp, får du over telefonen tilbud om et halvt år gratis hvis du binder deg for et år, dvs. halv pris.

Jeg har sagt opp hele RiksTV-pakken som nå koster godt over 5000 kroner. I tillegg har jeg sagt opp avisen min som har fylt heimen med papirsøppel og reklameinnstikk, den kostet godt over 2000 kroner.

Det handler egentlig om miljø enten det er papirsøppel eller reklamesøppel. Dessverre har vi politikere som ikke evner å forstå dette.

Mer fra: Nyheter