Nyheter

Soldiers Of Allah kommer

Er du lei av det skjer rett foran dine barn? Er du lei av syndige kriminelle?

Dette er et debattinnlegg som gir uttrykk for skribentens holdninger og meninger. Du kan sende inn debattinnlegg til debatt@dagsavisen.no.

I mange år har kriminalitet på Grønland vært et problem. Det skjer mye rart der har jeg hørt. Den 30/09.14 publiserte NRK Østlandssendingen en artikkel om narkotikasalg på Grønland. I artikkelen leser vi hvordan velkledde unge menn med feite seddelbanker i hånda sitte på en benk utenfor barnehagen på Grønland og selger narkotika foran barna. Jeg har ved flere anledninger observert narkosalg og annen type kriminalitet finne sted helt åpenlyst. Er du lei av det skjer rett foran dine barn? Er du lei av syndige kriminelle?

Fortvil ikke. Soldiers of Allah kommer. De skal feie hele Grønland. For denne jobben foreslår jeg gutta i Profetens Ummah. Ja, Profetens Ummah og det er hovedsakelig to grunner for det. Den første og aller viktigste at mange i PU selv  erfra Grønland, de kjenner til området godt. Jeg kan banne på at de har en slags kjennskap til hvor dette finner sted og hvem som står bak det hele, kanskje vi er heldige å bli kvitt kriminaliteten der? Jeg har stort håp. Ubaydullah Hussain er en dyktig og pålitelig leder, og en god samfunnsborger. Hussain har ved flere anledninger vist at han er en solid akkurat som Ronny Alte.

Den andre årsaken til at jeg finner dette uproblematisk er Finnmarks Politisjefs uttalelse om Odins soldater, der han mente at det er «uproblematisk at de trygger byer og tettsted.» kan en høyreekstrem gruppe trygge oss? Hvis svaret er ja, da kan også muslimske ekstremister betrygge oss. Kan de, kan dem.

Mer fra: Nyheter