Sport

— Lenge siden vi har scoret åtte pinner

(M/S - Stjernen 3-8) Stjernen kom til Manglerudhallen - tok med seg tre poeng - og reiste hjem igjen. Ingen tvil om hvem som var best.

— Det er godt å se at vi kan være gode både fremover og bakover, smiler Anders Pedersen etter kampen. Mannen som scoret to mål ikveld.

Hvordan vil du beskrive målene dine?

— Jeg takker for begge pasningene jeg får på begge målene, det er noen sinnsyke pasninger. Jeg står foran mål og venter på pucken, da er jobben for meg enkel.

Handler om å stå på rett plass til rett tid også?

— Hehe, ja. Jeg står der hele tiden, og noen ganger, som i dag, så fungerer det utmerket, ler Pedersen.

Lagmoral

Sammen med lagkameratene herjet de fra start til siste sekund. Bakerst stod en mann som ikke har vært på isen på flere måneder. Chris Nygård er fornøyd med innsatsen.

— Jeg måtte bare gripe sjansen jeg fikk, og det følte jeg at jeg gjorde idag. Når laget gjør en så god jobb foran meg, er det ikke vanskelig å stå i mål, smiler Nygård.

Trener Jarmo Tolvanen skryter av sin keeper.

— Han har trent godt og ventet på sin mulighet. Han er bra lagspiller, og det er kult å vinne med han på laget også, svarer Tolvanen pressen etter kampen. Han smilte bredt etter kampen - vel vitende om at laget hadde spilt godt i tre hele perioder.

— Det er en god jobb av alle i alle tre periodene. Det er bra lagmoral for tiden, sier finnen.

Sparta-kampen står i fare

Likevel - i kjølvannet av seieren ble David Hallström mot slutten av tredjeperiode hardt taklet mot hodet. Dommerne valgte å ikke gjøre noe.

— I mine øyne er det fem minutter pluss tjue. Det er stygt, men det er dommerne sin oppgave å ta de avgjørelsene, sier trener Jarmo Tolvanen utenfor garderoben med Hallström tuslende forbi.

Det er etter kampen bekreftet at han har brukket nesa. Oppgjøret mot gamleklubben Sparta i Stjernehallen torsdag står i høyst fare.

— Jeg tror han er klar til den kampen, sier Jarmo Tolvanen.

Mer fra Dagsavisen