Når får vi se «Sinnasjekker'n» og «Skjørtejeger-tvillingene» på TV?

Dritt lei utbrukte reality-show? Vi også. Her er 10 TV-programmer vi skulle ønske vi fikk se i stedet.

Av Sissel Hoffengh og Espen H. Rusdal

Vi står i starten av et nytt år og da også flere nye TV-konsept. Mange av dem som gamle bekjente vi allerede har brukt fjoåret på å unngå. Men så er de jaggu her igjen.

Ja, sånne programmer der kjendiser er bønder på en bondegård. Eller folk du vet sånn nogenlunde hvem er, spiser hjemme hos hverandre.

Folk som visstnok skal være kjendiser baker og lager mat. Ungkarer, og kvinner dater, med og uten klær. Folk med dårlig råd, eller er klønete, får hjelp til bankboka, eller huset.

Det synges og det danses, fra kjendiser og håpefulle. Og en rad artister søker å gjenopplive karrieren i en låve på landet der de synger hverandres sanger. Og da gjerne sanger ingen egentlig husker.

Men hvorfor stoppe der? Det er da mye mer man kan gjøre TV ut av. Dette er et knippe forslag til hva som burde komme på skjermen i nærmeste fremtid. For bunnen kan da ikke være nådd allerede?

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

1. «Sinnasjekker'n»

Med programlederen som kan finne på å si: «Men hva faen elskling. Hvorfor er ikke dere sammen?! Sånn ensomhetscrap dere kan ha for dere sjøl». Tafsing blir aldri det samme igjen.

Triana Iglesias
Vil Triana Iglesias ønske seniorer velkommen til hotellet?

2. «Paradise hotel senior»

Single desperate menn på testoteronkur og velutviklet hentesveis, kaster seg over humørsyke single, menopausale kvinner ute etter litt festkjepp. Se opp for hengende tatoveringer, fallende moral og angrende synder av typen; Ååå nei, hvordan kunne jeg. Også med han. På TV! Hangover har aldri vært det samme.

Caitlyn Jenner
Caitlyn Jenner

3. «Skal vi transe?»

Transpersoner reiser fra menighet til menighet og skremmer vannet av dem som er var for slikt. Første episode er fra noen lekre bedehus på Sørlandet.

Rullings
Røyken er blitt dyr?

4. «Larkollen damping»

To damer sitter og kjederøyker rullings og mimrer om hvor mye bedre campingen var i fjor. Og hvor dyr røyken er blitt i år.

5. «71 grader hor»

Hvor langt må man gå for å få seg noe? Helt til 71 grader nord? Jepp, som en slags horebukk i jula.

6. «Hver gang vi støtes»

Her slipper endelig eksperter på krenkelser til i media. Ja, som i at Sylvi Listhaug og Vebjørn Selbekk endelig får krangle om hvem som er mest støtt. I disse OL-tider kan vi vel også ha et aldri så lite VM i krenking?

Beyonce
En gravid Beyonce

7. «Morkakekrigen»

Fem kvinner sitter rundt et bord og diskuterer hvem som er mest gravid. Som i min er større enn din. Ja, mage selvsagt. Bolle i ovnen der altså.

8. «Jorden cowboys»

Grønnere blir det ikke. Batikk, parsell og grønnsaker fra de mediterende kjærestene Stig og Jonas som også hekler yogamatter på si. Grønt er skjønt.

Trump
Skjørtejeger-tvilling Donald Trump.

9. «Skjørtejeger-tvillingene»

Tips og vink om hvordan man får napp. Med gladlaksene Donald Trump og Terje Søviknes som forteller om deres aller, aller beste erobringer. Her er det et hav av framtidige gjester å ta av. netse uke med Trine Skei grande.

10. «Peacekrigerne»

Her skal det faen meg bli fred! Vi følger en gjeng væpnet til tennene, på jakt etter fred.