ANNONSE
Sesongen er i gang. Her scorer Vardy mot Arsenal i sesongåpningen,

Sesongen er i gang. Her scorer Vardy mot Arsenal i sesongåpningen,

Vis bildetekst
Foto: NTB SCANPIX

12-08-2017

Vi har alle drømmer

Forventningenes tid er nå. Akkurat nå.

Nå er det i gang folkens. Premier League er her igjen og da er det også lov å ha forventninger. Det er de neste ukene vi vil få svar på hvor laget ditt står. Sommerens mange drømmer, samtaler og håp om svære overganger, samt optimismen som blander seg med frykten for en skuffende sesong,  og vi er alle spente. Hvem hadde trodd at Leicester skulle vinne serien, utenom Leicestes fans. Hvor ender vi i år? Vinnere Chelsea igjen? Hvem holder plassen? Hvem rykker ned? Newcastle? Huddersfield? Hvem overrasker? Brighton? 

Det er nå vi er inne i den fine lyse tiden. Tiden da supporterne endelig kan se framover med blanke ark og kanskje også blanke øyne. Håpet og hjertet trumfer ofte fornuften, men fotball er jo i aller høyeste grad følelser. Hva hadde gleden vært uten skuffelsen?

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Manchester Uniteds supportere vil være særs skuffet om de skulle ende på femte plass. West Ham vil være ekstatiske for den samme plassen. Huddersfield vil feire om de holder seg oppe, mens Arsenal går for gull. Det samme gjør Chelsea, City, Liverpool og Spurs. Ingen av dere fans drømmer om annet enn ligaseieren. Men ingen der i gården opplever noe annet enn krise om de faller utenfor topp fire. Forventningene, de skal vi ha nå. Om fem runder kan det være for sent i det som ser ut til å bli en jevn sesong. Og der har vi det. Det er tre lag som rykker ned og kun ett som vinner ligaen. Men drømmene om gull og suksess, de har vi alle. Og neste sesong selvsagt. For det er alltid en neste sesong.


Blir du med i debatten ?

Vi ønsker at Nye Meninger skal være en plattform for opplyst og engasjert debatt. Vær saklig og unngå personangrep. Overtramp vil føre til sletting og kan føre til utestenging. Les mer om retningslinjene våre her!