ANNONSE

02-08-2012

VAKSINER- ÅRSAK OG VIRKNING.

I alle tider har vi mennesker stolt blindt på legestanden og vœrt hellig overbevist at de alltid har hatt vårt beste for øyet. Fra barna kommer til verden, blir foreldrene presset til å følge råd fra helsepersonell uten at noen stiller kritiske s

Vaksiner har forårsaket mere sykdom, død og fordervelse helt fra Edvard Jenner i 1798 satte sine første sprøyter med serum fra kukopper fram til dagens vaksiner, som er tilsatt aluminium, formalin og kvikksølv.

I Afrika har mellom 50 -70 % av befolkningen i enkelte områder blitt utryddet av vaksineprogrammene.

Vår tids største barnemorder Robert Strange McManara har med sin politikk og sin utplanting av HIV-viruset,som forøvrig ble genmanipulert i CIAs laboratorier, har drept millioner av mennesker i Afrika.

Fredsprisvinneren i 2004, Wanghari Mathaahi, forsnakket seg i ett intervju og uttalte at Afrika var forsøkt utryddet av HIV-viruset, som ble laget i ett laboratorium.

Den norske regjeringen under daværende statsminister Bondevik gjorde alt for å sette munnkurv på henne, han gikk så langt som å ta ett privatfly til Afrika for å snakke henne til rette.

Ved en CIA høring innrømmet Cancerlegen Dr.Gottlieb ble Kongofloden infisert av en mengde virus, som var drikkekilden til svœrt mange mennesker.

Fra 1990 til 1993 oppstod det en aidsliknende sykdom, der over 6000 mennesker døde.

Bevisene ble fjernet,men hele landsbyer og familier døde ut på grunn av dette.

Det var sannsynligvis kloning av ett dyrevirus, som ble gitt disse stakkars mennesker i form av en vaksine for kopper.

Barnekonvensjonen har gjort biologiske foreldre totalt rettsløse.

De viktigste begreper i Barnekonvensjonen er disse:

Den innførte barns borgerrett.


Den erstattet foreldremyndigheten med en plikt til å adlyde de administrative myndigheter.

Den ga retten til å ta barna fra foreldrene hvis de forsømte sine barn, også hvis de nektet vaksinasjon av egne barn.

Den anerkjente barnets rett til valgfrihet, tankefrihet, religionsfrihet, forsamlingsfrihet. Den eneste restriksjonen gikk på lovens forskrift som har med helse å gjøre.

Loven påla alle land å sikre gjennomføringen av barnets rett til å kunne glede seg over en bedre helsetilstand, da med tanke på gjennomføringen av vaksineringen.

Resten av artikkelen kan leses på Norgespartiets hjemmeside,

http://norgespartiet.no/leserinnlegg/271--vaksiner-arsak-og-virkning.html


Internasjonalen Arne Strand Radikale Røster Redaksjonens utvalgte innlegg Perspektiv Publisert på Dagsavisens debattsider samme dag. Blåmandag Grønn hverdag Publisert i Dagsavisens papirutgave samme dag. Ille til mote Anders Heger Diskuter nå Hege Ulstein Espen S. H. Rusdal Ivar A. Iversen Utvalgte innlegg Reidar Sollie Halvor Finess Tretvoll Henvisning 1 Henvisning 2 Cancun Til Dagsavisen.no Refleks Selvbilder Global Voldtekt Dagens leder

Blir du med i debatten ?

Vi ønsker at Nye Meninger skal være en plattform for opplyst og engasjert debatt. Vær saklig og unngå personangrep. Overtramp vil føre til sletting og kan føre til utestenging. Les mer om retningslinjene våre her!