ANNONSE

30-01-2012

Tid for klimaoppvask!

Høringer i USA og Canada har forlengst sendt klimafanatikerne på gangen, og det er på høy tid vi gjør det samme her. Svadabegrepet konsensus er det siste halmstrå for de oppvarmede hodene blant oss, mens temperaturen på kloden faller.

Den såkalte konsensus innen menneskeskapt global oppvarming har fått en ny spiker i kisten. En diger en. For nå kommer tall - basert på 30 000 målestasjoner - fra blant annet East Anglia Climatic Reasearch Unit som viser at vår vinterkalde planet ikke har hatt noen som helst oppvarming de siste 15 år. De bekrefter derimot at den stigende trenden i temperatur endte i 1997.

East anglia Climatic Reasearch Unit er som kjent fra e-postene i "Climategate I" og "Climategate II" en av hovedpillarene for IPCCs forskningsrapporter, så vi bør vel kanskje tro på disse tallene? Eller blir heller ikke det tillatt oss av klimakampens fremste inkvisitører? Vi får se.

Enkelte forskere taler endatil om en kommende istid, og sett i lys av Rasmus Benestads siste bidrag i klimakampen i form av teorier om at varme somre kanskje vil gi kalde vintre er det ikke helt uaktuelt stoff. For slik det nå ser ut så betyr global oppvarming egentlig global nedkjøling. For stort annerledes er det snart ikke mulig å forstå dette hysteriet, når mengden CO2 fortsatt øker som før mens de globale temperaturer bare faller. Og faller.

Mer her fra Daily Mail;Read more: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2093264/Forget-global-warming--Cycle-25-need-worry-NASA-scientists-right-Thames-freezing-again.html#ixzz1kyCBZTZz


Internasjonalen Arne Strand Radikale Røster Redaksjonens utvalgte innlegg Perspektiv Publisert på Dagsavisens debattsider samme dag. Blåmandag Grønn hverdag Publisert i Dagsavisens papirutgave samme dag. Ille til mote Anders Heger Diskuter nå Hege Ulstein Espen S. H. Rusdal Ivar A. Iversen Utvalgte innlegg Reidar Sollie Halvor Finess Tretvoll Henvisning 1 Henvisning 2 Cancun Til Dagsavisen.no Refleks Selvbilder Global Voldtekt Dagens leder

Blir du med i debatten ?

Vi ønsker at Nye Meninger skal være en plattform for opplyst og engasjert debatt. Vær saklig og unngå personangrep. Overtramp vil føre til sletting og kan føre til utestenging. Les mer om retningslinjene våre her!