19-06-2014

Oppmøteplikt for sosialhjelpsmottakere

Alle sosialhjelpsmottakere i Oslo skal ha oppmøteplikt og aktivitetsplikt. Det er det borgerlige flertallet i bystyret enige om.

Arbeidsminister Robert Eriksson har varslet en lovendring som gjør at det å stille krav til aktivitet for sosialhjelp, blir en hovedregel. Sosialhjelpsmottagere i Oslo får oppmøte- og aktivitetsplikt fra 1. januar 2015, og det har Oslo FrP stått i spissen for. Idretten og brannvesenet er også vinnerne i budsjettforliket. Det er blant annet satt av penger til flere brannfolk, 3 millioner kroner til å øke bemanningen i Brann- og redningsetaten, og 10 millioner kroner til å kjøpe bedre utstyr. 3 millioner kroner i tilskuddsordning til treningstilbud på eldresentrene, og 1 million kroner til tannhelsetjenesten for barn og ungdom for å redusere behandlingskøene. Disse tiltakene vil gjøre Oslo til en enda bedre by for innbyggerne.

Aina Stenersen, FrP

Varamedlem i Oslo Bystyre


Internasjonalen Arne Strand Radikale Røster Redaksjonens utvalgte innlegg Perspektiv Publisert på Dagsavisens debattsider samme dag. Blåmandag Grønn hverdag Publisert i Dagsavisens papirutgave samme dag. Ille til mote Anders Heger Diskuter nå Hege Ulstein Espen S. H. Rusdal Ivar A. Iversen Utvalgte innlegg Reidar Sollie Halvor Finess Tretvoll Henvisning 1 Henvisning 2 Cancun Til Dagsavisen.no Refleks Selvbilder Global Voldtekt Dagens leder

Blir du med i debatten ?

Vi ønsker at Nye Meninger skal være en plattform for opplyst og engasjert debatt. Vær saklig og unngå personangrep. Overtramp vil føre til sletting og kan føre til utestenging. Les mer om retningslinjene våre her!