ANNONSE

14-07-2017

OBOS tar medlemmene på alvor

OBOS er opptatt av en direkte dialog med våre medlemmer og setter pris på deres engasjement.

Jeg viser til Bengt Ove Bergs innlegg i Dagsavisen 11. juni. I OBOS er vi absolutt opptatt av bokvalitet, men vi har stor respekt for at han og andre tenker annerledes om dette enn vi gjør.

I dette innlegget vil jeg konsentrere meg om et par punkter. Medlemmene blir hørt. Bengt Ove Berg fikk selv fritt ta ordet på årets generalforsamling og ble møtt av et saklig svar som jeg oppfattet at han var tilfreds med. Det velges også et representantskap fra generalforsamlingen der vi diskuterer mange ting – og særlig boligpolitikk. Representantskapet velger et styre som ansetter meg. Jeg opplever å ha støtte for de synspunkter OBOS fremfører både i representantskap og styre, og sannsynligvis også blant mange medlemmer.

Jeg skjønner ikke argumentet om at synspunkter blir kneblet av godt gasjerte støttespillere. Ordskiftet er fritt og også muligheten til å fremme forslag for generalforsamlingen.

Overskuddet i OBOS er godt, ja, men vitterlig ikke 10 milliarder kroner.

Jeg opplever at vår direkte dialog med medlemmene er god og håper Bengt Ove Berg og andre kan anerkjenne at vi i OBOS faktisk tar medlemmene på alvor og at vi setter pris på deres engasjement.


nyemeninger

Blir du med i debatten ?

Vi ønsker at Nye Meninger skal være en plattform for opplyst og engasjert debatt. Vær saklig og unngå personangrep. Overtramp vil føre til sletting og kan føre til utestenging. Les mer om retningslinjene våre her!