Moss bystyre.

Moss bystyre.

Vis bildetekst
Foto: KENNETH STENSRUD

08-06-2018

Moss Høyre ble ansett for å være arrogante

Tiden der vi latterliggjør våre motstandere er forbi - nå må vi sammen finne ut hvordan den nye Moss skal bli den beste kommunen å bo i.

Sissel Rundblad.

Debattklimaet rundt samferdselssakene i Moss har vært tøft de siste par årene, og det kan være en delvis forklaring til usynligheten for Moss Høyres del.

Les også: Tage Pettersen kritisk til eget partis synlighet

I vår bystyregruppe har det kun vært et fåtall som har deltatt i den offentlige debatten, innlegg som har resultert i at Høyre blir karakterisert som arrogante og i utakt med sine egne velgere.

Som gruppeleder har jeg valgt å tone ned mitt engasjement - debattene har verken vært konstruktive eller ført til økt forståelse mellom frontene. Dette har vi lært av, og jeg jobber nå sammen med den øvrige politiske ledelse i Fellesnemnda for hvordan vi skal involvere innbyggerne i store fremtidige prosjekter, og har sett til kommuner som har lykkes i dette arbeidet.

I visjonsarbeidet for (nye) Moss har vi invitert til innbyggermiddag og gjestebud for å få innspill til hvordan den nye kommunen skal se ut. Tilstede var cirka 60 deltakere, som igjen fikk muligheten til å invitere til mindre private gjestebud med samme mål.

Tiden der vi latterliggjør våre motstandere er forbi - nå må vi sammen finne ut hvordan den nye Moss skal bli den beste kommunen å bo i.

Min kortversjonappell som ordførerkandidat:

"Nestleder i Fellesnemnda og leder av styringsflertallet fra 2013. Har klare visjoner for den nye kommunen, og ønsker å finne gode løsninger gjennom medvirkning. Næringsliv og byutvikling er mitt hjerte nærmest og at enkeltmennesket skal bli sett".


mossdagblad Dagsavisen Lokalt Politikk Debatt Nye meninger meninger Moss Høyre Samferdsel debattklima sissel rundblad

Blir du med i debatten ?

Vi ønsker at Nye Meninger skal være en plattform for opplyst og engasjert debatt. Vær saklig og unngå personangrep. Overtramp vil føre til sletting og kan føre til utestenging. Les mer om retningslinjene våre her!