ANNONSE

26-11-2011

La Nina gir mini-istid i England til vinteren

Et værmønster kjent som La Nina er årsaken til en ekstrem kuldeperiode flere værmeldere spår komme innover England til vinteren. Vil det smitte hitover også så klimagalskapen fra "the envirocrazies" får seg nok en solid knekk?

Vi kan alltids håpe. Og forskerne er det ikke synd på. De har jo bunkevis på bunkevis med Post-normal science rapporter de kan hive på peisen for å holde varmen. Først var det "Global Warming". Så var det "Climate Change". Og det neste skjønner vel alle? Nettopp. "Ice Age" coming. Til en kino nær deg.

Ingen enkel jobb å redde verden nei.

http://www.economicvoice.com/mini-ice-age-coming-to-the-uk/50024459#axzz1elKHNEW5


Internasjonalen Arne Strand Radikale Røster Redaksjonens utvalgte innlegg Perspektiv Publisert på Dagsavisens debattsider samme dag. Blåmandag Grønn hverdag Publisert i Dagsavisens papirutgave samme dag. Ille til mote Anders Heger Diskuter nå Hege Ulstein Espen S. H. Rusdal Ivar A. Iversen Utvalgte innlegg Reidar Sollie Halvor Finess Tretvoll Henvisning 1 Henvisning 2 Cancun Til Dagsavisen.no Refleks Selvbilder Global Voldtekt Dagens leder

Blir du med i debatten ?

Vi ønsker at Nye Meninger skal være en plattform for opplyst og engasjert debatt. Vær saklig og unngå personangrep. Overtramp vil føre til sletting og kan føre til utestenging. Les mer om retningslinjene våre her!