ANNONSE

30-01-2013

Jens - Hva driver du med?

Regjeringen, dominert av arbeiderpartiet og styrt av Jens Stoltenberg fremstår internasjonalt som moder Theresa, der de strør om seg med milliarder til trengende, mens folket i Norge førfølges inn i døden. Det er noe narsissistisk over det hele.

Den tragiske historien om Thorbjørn Myhre som over år ble forfulgt av økokrim for bagateller førte til at Myhre ikke orket mer og døde. Midt i familiens tragedie med en datter som må gi tapt for kreften. Det var ingen hensyn å ta. Sjefen for økokrim, Trond Eirik Schea fraskrev seg i beste offentlig stil alt ansvar! Til forveksling lik udugelige helsetopper som sparkes oppover med høyere lønn, mens folket ligger og dør i sykehuskorridorene.

I Bergen sitter en familie og sliter med skatteetaten etter at dens saksbehandlere konstruerer uriktige tall, som brukes til å slå familiens firma konkurs. Klagen viser at vedtakene er uriktige, men da er skaden allerede skjedd! Og avslørt for sin innkompetanse forfølges nå familiemedlemmer med nye usanne påstander. Må noen dø her også før dette system av gribber er tilfredstilt?

Behandling av nordsjødykkernes advokat viser det samme mønster. Når makten avsløres konstrueres falske påstander som søker knuse individet. Åpenbart ugyldige dommere brukes i kafkaprosesser allmenheten ikke får vite om. Media trykker ikke makt-avslørende artikler i Norge, da blir de selv ofre for disse forfølgelser. I januar ble det avslørt ar en majoritet av norske dommere var ulovlig ansatt ihht loven. Hva gjør høyesterett? Jo de setter loven til side og beskytter seg selv og sine egne.

I brasil sitter Birkeland uskuldig dømt for noe han ikke har gjort, men Jens Stoltenbergs lakei førstestatsadvokat Geri Kavli nekter sende de papirer som beviser hans uskyld. Dette er justismord! Og de begynner det å bli mange av i dette landet.

I Norge er mange justismord tilskrevet uttalelser fra eksperter og sakkyndige som er blitt benyttet i rettergang, både rettsoppnevnt og engasjert av statlige institusjoner. Psykologer Karin Bodeson, Svein Mossige, Anne Poulsson og Per Rypdal har alle vært sakkyndige i flere saker angående incest og omsorgsavvikling. Sistnevnte var sakkyndig i saken mot Atle Joar Hage som ble straffedømt for incest, men senere fullstendig renvasket i en gjenopptakelsessak som barna anla ca. 14 år etter straffedommen mot faren og ca. 11 år etter at han begikk selvmord. Beskyldingene om incest ble fremsatt av barnas mor i forbindelse med en skilsmissesak. Også her blir rederlige menesker drevet i døden av makten.

Tidligere lagdommer Lange Nilsen avslørte over 30 justismord etter falske anklager mot fredre. De sonet all sammen. Ja untatt Atle Johan Haga, han tok sitt liv da han kom ut! Fritz Moen, Liland, Torgersen, Bjugn-saken viser alle det samme mønster. En offentlig forfølgelse og når det avsløres, en tåkelegging og motarbeidelse av rettferighet. Gjenopptakelseskommisjonen, Den rettsmedisinskekomisjon og SEPO er alle en vits. De er maktens alibi for ikke å gripe inn. Ansvar for disse statens lakeier ekiisterer ikke. Forfølger man slike blir man selv utsatt for denne indre krets av mindguards som beskytter makten.

Breiviksaken var på nippet til å bli århundredes justismord fordi to av systemets "toppfolk" konstruerte en diagnose et samlet fagfelt og folket reiste seg imot. Hadde noen instruert dem i dette? Vår etteretningstjeneste som skulle avslørt slike som Breivik, hvor var de? Rasjonalisert bort i likhet med det norske forsvar som i realiteten består av ca. 2000 fullverdig stridende, hvorav 500 er utleid til Afganistan!

Nylig ble en bokutgivelse i england stoppet av Stoltenberg, den avslørte navnene på en rekke AP-topper som spionerte for Rusland.

Nylig leste jeg at Jens Stoltenberg ettergav 3.000.000.000.000 (3 milliarder) av Myanmars gjeld. For det fikk han utvilsomt mye bra omtale i de rette kretser.

Da Siv Jensen for en tid tilbake ville bruke 4 milliarder kroner til sykehuse og nytt utstyr, mente Jens Stoltenberg at det var uansvarlig. Innvandrere mottar trygd etnisk norske pensjonister bare kan drømme om. I Årdal nektes 95 år gmle Gunnar Seim å spise med sine venner på en aldersheim. I skien splittes et ektepar som har vært gift i 65 år, fordi de ikke får sykehjemsplass sammen! Noe er jo hakkande galt med de mennesker som er satt til å styre dette landet til alles beste.

Mens her hjemme råtner allting opp på rot, så er det ingen grenser for hva Stoltenberg er i stand til å prestere når det gjelder om å sende mange hundre milliarder ut av landet hvert år til tvilsomme stater, og like tvilsomme prosjekter, for slett ikke å nevne idiotiske oppkjøp av eiendommer, gater, og andre ting som aksjer i noe så katastrofalt usikker som Facebook.

Jens Stoltenberg & Co. har i snart 8 år sendt kr. 500.000.000 hver uke, over 27 milliarder i fjor i såkalt utlandshjelp til bl. a. 12 afrikanske land, hvorav 11 blir styrt av korrupte statsledere, eller voldelige islamske ledere.

Stoltenberg & Co. ga også India 3 milliarder kroner som de kjøpte 2 atomdrevne ubåter for, men Jens Stoltenberg ønsket å gi mer, derfor fikk Mugabe 400 millioner som han brukte 350 millioner av til privat jetfly. Listen går så videre og EU fikk låne 570 milliarder til EU kassens sorte hull. man har for nylig lånt ut 70 milliarder til Japan, og da Hilary Clinton var på besøk, fikk hun sannelig med seg 500 millioner til bruk ved en tvilsom vaksinasjonsprosjekt, og utvikling av nye "GIFTVAKSINER"?

Stoltenberg selv har brukt 1 milliard til pr. av seg selv og Arbeiderpartiet. 300 milliarder brukes til innkjøp av nye jagerfly, mens 20 milliarder er tapt på månelandingen på Mongstad. 87 milliarder er tapt på oljefondet ved tvilsomme aksjespekulasjoner eller aksjespill.

9 milliarder er det gått til Brasil til å bevare regnskogene, som uansett blir hugget ned, og da kunne vi tenke oss å vite hva de 9 milliardene var ment å skulle brukes til?

640 millioner sendte Jens og Støre til Gaza, hvor Hamas kjøper moderne raketter i Iran som de så kan bruke til å terrorisere den Israelske befolkningen med hver eneste dag. 700 millioner sendes til Syria, samtidig med at Europa må gjøre seg klar til å ta imot over 200.000 flyktninger fra Syria. Noe som også vil koste svimlende summer opp i en like svimlende finanskrise, hvor det ene landet etter det andre bukker under, da man ikke har økonomi til å holde gang i landene deres.

Og mens Stoltenberg bruker over 100 millioner på rettsaken mot Anders Behring Breivik, så forfaller skolene, sykehuskøene vokser, kreftrammede får ikke den medisinen som er testet ut med gode resultater i Danmark. Veiene våre smuldrer opp tross at bomringene popper hurtigere opp av jorden enn popkorn fra gryten. Vannrør er i full oppløsning, det er kloakksystemene også. Kriminaliteten bare øker på, og koster vanvittige summer, og med grovere voldsepisoder, overfall, og voldtekter, er landet blitt et utrygt sted å være.

En ting er sikert, Norge er ikke verdens beste land å leve i! Det er en illusjon satt i sene av maktmenesker. Hvor lenge skal folk finne seg i dette?

Det er et mønster i denne adferden fra vår regjering og dens lakeier, og det mønsteret kalles narsissistisk! Utad fremstiller regjeringen seg med en perfekt fasade, innad fremstår de som totalt hjerteløse, der mennesker drives i døden for bagateller! Det fines en bok om narsissistiske ledere, hvis omslag er svært betegnende for dagens Norge:

Psykiater Finn Skårderud beskriver i Uro, 2002, s. 187:

Den narsissistiske benektelsen av avhengigheten av de andre kan bli ødeleggelsen av de andre. Han samlet på ofre. Hans omsorg for ofrene gav ham – iallfall for en stund – en følelse av å være en svært betydningsfull menneske.

Er det følelsen av å være betydningsfull som gjør at regjeringen øser vår rikdom utad, mens folk drives i døden innad?

Forskning viser at det norske folk er blandt de mest konforme folkeslag i verden, på høyde med underkuede NordKorea! Hvordan havnet vi i en slik situasjon? Er vi blitt så hjernevasket av dette sosialdemokratiske system at vi fullstendig har sluttet å bry oss? Det sies vi lever i et demokrati, men jeg kan ikke med min beste vilje se at folket vil ha det slik.
Internasjonalen Arne Strand Radikale Røster Redaksjonens utvalgte innlegg Perspektiv Publisert på Dagsavisens debattsider samme dag. Blåmandag Grønn hverdag Publisert i Dagsavisens papirutgave samme dag. Ille til mote Anders Heger Diskuter nå Hege Ulstein Espen S. H. Rusdal Ivar A. Iversen Utvalgte innlegg Reidar Sollie Halvor Finess Tretvoll Henvisning 1 Henvisning 2 Cancun Til Dagsavisen.no Refleks Selvbilder Global Voldtekt Dagens leder

Blir du med i debatten ?

Vi ønsker at Nye Meninger skal være en plattform for opplyst og engasjert debatt. Vær saklig og unngå personangrep. Overtramp vil føre til sletting og kan føre til utestenging. Les mer om retningslinjene våre her!