Harry Kane satte engelsk rekord 2. juledag, da han scoret sitt 39. ligamål i 2017. Denne sesongen har han scoret 18 mål hittil. FOTO: ADRIAN DENNIS/NTB SCANPIX

Harry Kane satte engelsk rekord 2. juledag, da han scoret sitt 39. ligamål i 2017. Denne sesongen har han scoret 18 mål hittil. FOTO: ADRIAN DENNIS/NTB SCANPIX

Vis bildetekst
Foto:

29-12-2017

Hvem vil du ha på laget?

Fotball er et lagspill, men om du kunne velge, hvilken spiller ville du hatt i din klubb?

Vi er halvveis i Premier League. Det hele virker avgjort, i hvert fall gullet, men det vil heldigvis bli en heftig kamp helt inn om plassene i Europa. City er det beste laget, fram til nå, og det skal et enormt kladdeføre til om seieren skal glippe.

Etter halvspilt serie kan vi oppsummere litt. Hvilke spillere ville du helst hatt i klubben din? La oss si du kan velge en i hvert ledd fra hele ligaen. Altså en keeper, forsvarer, en på midtbanen og en helt framme. Da tenker jeg på spillere som utgjør en forskjell i stallen, uansett hvilken klubb det er snakk om. Da går jeg for David de Gea, Ashley Young, Kevin De Bruyne og Harry Kane. Hvem som er best i ligaen kan selvsagt diskuteres, men hvem jeg foretrekker på mitt lag, er det jeg som avgjør.

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Det er flere fantastisk gode målmenn i Premier League. De Gea er kanskje den beste, særlig en mot en og på streken. Han alene sørger for mange poeng i løpet av en sesong.

Ashley Young har en ny vår og som back har han jobbet seg til nærmest fast plass på Manchester United. VM virker ikke helt umulig for Young. I ny rolle jobber han knallhardt og er med det en type som alle trenere og lag kan ha bruk for.

Les også: Å parkere bussen

De Bruyne er for mange ligaens viktigste spiller. Han er katalysatoren på midten for Manchester City og med han på laget er City plutselig en utfordrer også i Europa.

Harry Kane er en av mange med flyt på topp i Premier League. Lukaku, Sterling, Aguero, Salah og enda noen til kunne vært på topp, men Kane er en spiller som ikke bare scorer mål, men som også løfter resten av laget. Av spissene som scorer mye, er Kane den som er den største lagspilleren.

Så, hvem vil du ha på laget?


nyemeninger Meninger Sport Premier League

Blir du med i debatten ?

Vi ønsker at Nye Meninger skal være en plattform for opplyst og engasjert debatt. Vær saklig og unngå personangrep. Overtramp vil føre til sletting og kan føre til utestenging. Les mer om retningslinjene våre her!