ANNONSE

Slik bruker du Nye Meninger

 

Her følger en gjennomgang av hvordan nettsiden fungerer. Her får du nyttige tips for hvordan du kan bruke siden, så det er lurt å lese gjennom disse punktene før du registrerer deg.

Hvordan registrerer jeg meg?

Den nye siden vil også ha ny innloggingsplattform. Du kan opprette bruker ved å klikke her!

Epostadressen du registrerer deg med, blir ditt brukernavn.

Om du hadde en profil på gamle Nye Meninger, er det viktig at du bruker den samme epostadressen som i den gamle profilen. På den måten vil dine tidligere innlegg knyttes opp til den nye brukeren din.

Bruk ditt virkelige navn

Vi krever at våre debattdeltakere registrerer seg med sitt fulle og korrekte navn, slik vi gjør når folk skriver på debattsidene i papiravisen. Vi ønsker en seriøs debatt med velbegrunnede argumenter som folk kan stå for under fullt navn.

Profilbilde

Legg gjerne inn et bilde av deg selv. Det er lettere å diskutere med folk som har et ansikt. Bildet legger du inn ved å trykke på rediger-knappen inne på profilsiden din («Min side»). Her kan du også legge inn en liten beskrivelse av deg selv, som vil dukke opp på din brukerprofil. Du kan endre bilde og beskrivelse når det måtte være behov for det, som for eksempel ved bytte av jobb.

Skrive innlegg

Når du vil skrive et innlegg, trykker du på den store «Skriv nytt innlegg»-knappen midt på profilsiden din. Du kan også trykke på «Innlegg»-knappen øverst til venstre. Når du har publisert innlegget, legger det seg på din brukerprofil. På forsiden av Nyemeninger.no vil du finne innlegget øverst i «Nyeste meninger»-feltet nederst på forsiden.

I tillegg anbefaler vi at du skriver inn noen emneord i «Stikkord»-feltet. Disse brukes når man søker etter innlegg, og gjør det lettere å finne igjen innlegget ditt i arkivet.

Du kan også kommentere andres innlegg. Kommentarene poster du som din Facebook-profil. Du må være logget inn på Facebook for å kunne gjøre dette.

Les korrektur!

Vær nøye med korrektur, for med en gang du har publisert innlegget ditt, har du ikke mulighet til å redigere det.

Hvis du vil arbeide videre med innlegget senere, kan du lagre det som utkast ved å klikke på «Lagre kladd» ved siden av «Publisér»-knappen.

Upassende innlegg

Du kan bli utestengt fra forumet hvis du bryter retningslinjene våre. De finner du her. Vi vil i de fleste tilfeller gi deg advarsler før du utestenges, men moderator har også rett og plikt til umiddelbart å sperre brukere ved spesielt grove overtramp.

Hvis du har noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Ring vårt kundesenter på 22 99 80 50, så vil en av våre medarbeidere hjelpe deg.

Du kan også ta kontakt med vår debattredaksjon på debatt@dagsavisen.no, for eksempel om du vil melde inn et innlegg du mener er upassende.

Oppdatert 19. januar 2016