11-09-2011

Fagforbundet Oslo friskmelder ikke noen partiers sykehuspolitikk.

Vi deler ikke ut karakterer eller terningkast. Men hadde vi gjort det, ville knapt noen partier fått ståkarakter for sin sykehuspolitikk.

Det må betydelige endringer til både når det gjelder organisering, finansiering og drift av spesialisthelsetjenesten før den kan friskmeldes. Men vi tror uansett ikke at våre allierte i sykehuspolitikken i framtida vil være Høyre og FrP. Dette er imidlertid spørsmål som ikke avgjøres i kommunevalg. Denne debatten skal tas der den hører hjemme, Stortingsvalget i 2013.

Nå er det kommunevalg og her er skillelinjene klare. Konsekvensen for våre medlemmer i Oslo er dramatisk om dagens byråd med Høyre og FrP får fortsette sin privatiseringspolitikk og skandaløse eldreomsorg, for å nevne noe. Vi skal jobbe for våre politiske saker, jobbe for byrådsskifte, og bidra til at Oslo får et nytt bystyreflertall og en ny politikk for hele byen. Ikke la oss skusle bort muligheten vi nå har fordi vi er misfornøyde med saker som avgjøres andre steder enn i Oslo bystyre. Til det er det for mye som står på spill.

Bruk stemmeretten!


Internasjonalen Arne Strand Radikale Røster Redaksjonens utvalgte innlegg Perspektiv Publisert på Dagsavisens debattsider samme dag. Blåmandag Grønn hverdag Publisert i Dagsavisens papirutgave samme dag. Ille til mote Anders Heger Diskuter nå Hege Ulstein Espen S. H. Rusdal Ivar A. Iversen Utvalgte innlegg Reidar Sollie Halvor Finess Tretvoll Henvisning 1 Henvisning 2 Cancun Til Dagsavisen.no Refleks Selvbilder Global Voldtekt Dagens leder

Blir du med i debatten ?

Vi ønsker at Nye Meninger skal være en plattform for opplyst og engasjert debatt. Vær saklig og unngå personangrep. Overtramp vil føre til sletting og kan føre til utestenging. Les mer om retningslinjene våre her!