Derfor

I Politisk kvarter (NRK/TV) i dag overlot Sverre Tom Radøy til en forsker fra Stavanger å gi en forklaring på det norske engasjementet mot ulv. Underforstått: Det må finnes en annen og bedre forklaring enn ulvemotstandernes egen. Men når NOAH og WWF aksjonerer for gjeninnføring av ulv i hele Norge, skjer aldri dette.

Men jeg skal gi en liten innrømmelse: Når jeg slutter meg til rekkene på Youngstorget i dag kl. atten, er det ikke bare for å kreve respekt for Stortingets vedtak og dermed en nødvendig begrensning av den norske delbestanden av ulv. Det er også for å protestere mot en lang kjede av manipulasjon og bevisst juks fra en kjerne av miljøbyråkrater i departementets naturvernavdeling og direktoratet med de mange navn for å få gjeninnført ulven i norsk utmark. Til velvillig og passe historieløst akkompagnement fra den fjerde statsmakt.. 

Blir du med i debatten ?

Vi ønsker at Nye Meninger skal være en plattform for opplyst og engasjert debatt. Vær saklig og unngå personangrep. Overtramp vil føre til sletting og kan føre til utestenging. Les mer om retningslinjene våre her!