Sprint-Jeløys 2006-lag ble kretsmestere

13-åringene til Sprint-Jeløy sikret seg mesterskapet med en overbevisende seier mot Askim.

Laget trengte kun å vinne én av sine to siste kamper i BDO-serien.

Det sørget de for torsdag kveld, da de slo Askim 0-7 på bortebane.

– Jeg er utrolig stolt over det guttene har levert i år. Vi har vært det klart beste 2006-laget i Østfold gjennom hele sesongen og det er helt fortjent at denne gjengen nå kan kalle seg kretsmestere, sier en fornøyd hovedtrener, Christian Olsen.

Følgende spillere var i troppen under kampen mot Askim:

Sander Urstad Andresen, Magne Anker-Jensen, Kristoffer Arntzen Haaland, Julian Borge Jensen, Anton Dagenborg, Ardi Lajqi, Altin Lajki, Fabian Røed Øzyilmaz, Even Stivang, Georg Sørensen, Gustav Skaug, Fredrik Skorpen Olsen, Daniel Tobiassen og Einar Vanem-Rindestu.  

Vil avslutte med stil

Laget har kun tapt én kamp i år, og har scoret 58 mål på 13 kamper. Målforskjellen før siste runde er på hele +42.

Neste kamp blir mot Drøbak-Frogn, som ligger fire poeng bak Sprint-Jeløy. Dermed vil ikke resultatet ha noe å si for mesterskapet. Likevel ønsker kaptein Julian Borge Jensen at laget avslutter sesongen med stil.

– Vi hater å tape, så jeg er sikker på at gutta kommer til å gjøre alt for å vise Drøbak at seieren i kretsmesterskapet var fortjent. Men vi vet at de har et godt lag så det er viktig at vi klarer å beholde fokus den neste uken, sier han.

Beste norske lag i Gothia

Sprint-guttene startet året med å vinne samtlige innecuper som de deltok i gjennom vinteren. I sommer gjorde de seg også bemerket under Gothia-Cup, verdens største fotballturnering. Det ble de det beste norske laget i sin årsklasse. I Adidas Cup, som er det uoffisielle norgesmesterskapet, røk de til slutt ut på straffesparkkonkurranse i kvartfinalen.

For 13-åringene var dette første sesong med tellende resultater i kampene.