Annonse
KOMMER TIL MOSS: Frp-leder Siv Jensen, her under et tidligere besøk hos Jeløy Kurbad.

Siv Jensen med valgkamp-stopp i Moss

Frp-leder Siv Jensens neste stopp på valgkampturneen er Moss, hvor partiets nylanserte ungdomspakke trolig vil bli et sentralt tema i møte med potensielle velgere i bygatene.

Annonse
Moss

Av Martin Næss Kristiansen og NTB

I likhet med sine politiske motstandere er Jensen for tiden en omreisende politiker med mye på hjertet - på jakt etter flere valgkampsaker. Lørdag vil Frp-lederen treffe potensielle velgere ved leketorget i Kirkeparken i Moss.

Med seg i sekken har nok Jensen også en rekke saker hun håper skal friste velgerne til å stemme Frp i det kommende stortingsvalget.

Fredag lanserte partiet en egen ungdomspakke, som skal skaffe flere unge velgere.

Frp vil øke frikortgrensen, heve grensen for boligsparing for ungdom (BSU) og bygge enda flere studentboliger, varsler Siv Jensen.

Finansministeren kom med valgkamputspillet, en liste på i alt ti punkter, da hun talte til FpUs sommerleir fredag.

Regjeringen har allerede økt frikortgrensen fra om lag 40.000 kroner til 55.000 kroner.

– Vi ønsker å øke den videre, slik at ungdom som står på og jobber skal slippe å betale skatt. Vi synes det er viktig å oppfordre til at alle unge skaffer seg arbeidserfaring, sier Jensen, som også vil heve grensen for BSU-ordningen ytterligere.

– Det er ikke bare enkelt å komme seg inn på boligmarkedet. Det er viktig at ungdom har så mye egenkapital som mulig, sier hun.

I tillegg vil Frp, dersom partiet blir sittende i regjering, blant annet jobbe for å bygge flere studentboliger, styrke skolehelsetjenesten, redusere skjemaveldet i skolen og gi elevene fritt skolevalg i hele landet, lover Jensen i forkant av frierferden i Moss.

Annonse