Politihuset i Ski evakuert etter funn av mistenkelig gjenstand

Det ble onsdag funnet en uidentifisert gjenstand i politihuset i Ski. Kundemottaket i politihuset ble evakuert og bombegruppa tilkalt.

Øst politidistrikt meldte selv om funnet litt før klokka 10.30 onsdag.

– Vi har evakuert omtrent halvparten av huset i den delen hvor kundemottaket er. Bombegruppa er på plass og skal foreta nærmere undersøkelser, sier operasjonsleder Tom Sandberg til NTB.

Han kan ikke gi noen nærmere opplysninger om hva slags gjenstand det er, og hvordan den har kommet inn i huset, men den kan ha kommet via posten. Avsenderen er ukjent, men pakken er adressert til politiet.

Ved 11.30-tiden onsdag opplyser politiet at situasjonen fortsatt er uavklart, men at det ikke skal være fare for omgivelsene utenfor politihuset.

Ved 13-tiden opplyser Øst politidistrikt at bombegruppa ikke har konkludert med hva den mistenkelige pakken inneholder, men at de for sikkerhets skyld vil uskadeliggjøre gjenstanden under i løpet av kort tid. Dette ble gjennomført senere på ettermiddagen, men innholdet i pakken er fortsatt ikke identifisert. Politiet skal undersøke nærmere.(©NTB)