Nyheter

Mann i 60-årene døde etter drukningsulykke i Moss

Livet sto ikke til å redde for mannen fra Oslo som ble hentet opp av sjøen utenfor Fuglevik.

Tirsdag 13. juli klokken 17.24 fikk nødetatene melding om at en mann var involvert i en drukningsulykke ved Fuglevik camping i Moss.

Han ble funnet livløs i vannet og brakt til land, der han mottok hjerte- og lungeredning (HLR). Senere ble mannen fraktet med redningshelikopter til Ullevål sykehus. Der ble tilstanden betegnet som kritisk.

Nå forteller lokalt politi at mannen døde på sykehuset som følge av skadene fra ulykken.

Dødsfallet ble først omtalt av Moss Avis.

Mossedistriktet hadde hele fire ulike drukningsulykker forrige uke. Samme dag som ulykken med mannen fra Oslo, ble en 85 år gammel mann hentet opp av vannet ved Husebystranda ved Ovenneset i Råde. Dagen før fikk en far og en sønn trøbbel på et paddleboard ved Nes camping på Jeløy i Moss. Fredag var en kvinne i 80-årene involvert i nok en drukningsulykke på Jeløy, da ved Albystranda.