Nyheter

Politiet: Alvorlig volds- og trusselhendelse i Moss

Politiet opplyser at det har vært en volds- og trusselhendelse i Moss natt til tirsdag. På bakgrunn av hendelsesforløpet ser politiet svært alvorlig på saken.

– Vi ser veldig alvorlig på saken, på bakgrunn av hendelsesforløpet, sier operasjonsleder Kristian Loraas i Øst politidistrikt til NTB.

De involverte var voksne, og det er ingen som er pågrepet i saken. Politiet søker nå etter gjerningspersoner.

Politiet meldte på Twitter klokken 5.16 at hendelsen skjedde utendørs ved bussholdeplassen Slalåmbakken snuplass mellom midnatt og klokken 1.30 natt til tirsdag.

– Det er to fornærmede i saken. Den ene er lagt inn på sykehus med skader, men han er ikke livstruende skadd, sier Loraas til Moss Avis.

Han vil ikke gi ytterligere informasjon om skadene til de fornærmede, men sier at politiet kommer med flere opplysninger i løpet av tirsdag formiddag.

Politiet har foreløpig ikke noen konkrete mistenkte i saken. De ønsker å komme i kontakt med eventuelle vitner og ber folk som har sett eller hørt noe som kan være av interesse for politiet om å ta kontakt på telefon 64999130.

Kriminalteknikere sikret spor på stedet tirsdag morgen. Da NTBs fotograf var der rett etter klokken 8 tirsdag var de ferdige med arbeidet, og brannvesenet hadde vært på stedet og spylt asfalten.

(©NTB)

Mer fra Dagsavisen