Nyheter

Duket for sommershow på Verket

– Det blir som vanlig et innsyn i Brede-verden, iblandet humor og musikk. Showet blir krydret med Sammy Davis og et knippe standardlåter. Forhåpentligvis er det noe for personer som er "is-mette" av Frank Sinatra, erklærer Brede Bøe.

Nå er det siste innspurt før sommershowet på fredag. Fra venstre: Brede Bøe og Håkon Oftung.

Fredag 17. juli er det duket for årets sommershow med Brede Bøe på sommerscenen på Verket. Med seg på laget har Bøe et nyopprettet orkester ledet av Håkon Oftung.

– Jeg er imponert over orkesteret jeg har med på laget. Dette er en dyktig gjeng med unge og lovende musikere. Jeg gleder meg til å stå på scenen med dem, forteller Bøe.

I tillegg til Oftung med tangentene, er det Morten Kvam på bass, Atle Nymo på saksofon, Sebastian Haukås på trompet og Kristian Frøland på trommer.

Allsidig oppvisning

Tradisjonen tro kan Bøe by på en salig blanding av stand-up, sang og latter. Showet vare i omtrent fem kvarter, fordelt på to akter. En nokså hemmelighetsfull Bøe røper at det kommer til å bli en allsidig oppvisning:

– Det blir som vanlig et innsyn i Brede-verden, iblandet humor og musikk. Showet blir krydret med Sammy Davis og et knippe standardlåter. Forhåpentligvis er det noe for personer som er "is-mette av" Frank Sinatra, erklærer han.

På grunn av smittevernreglene vil maksimum 200 slippe inn. Det er fremdeles billetter tilgjengelig her.

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Moss Dagblad, se våre abonnementstilbud her.