Nyheter

Mann knivstukket flere ganger i Moss

Politiet jakter to maskerte personer etter at en person ble knivstukket på Kambo.

Politiet lette med store styrker i bydelen Kambo i Moss etter knivstikkingen.

Klokken 05.48 torsdag morgen fikk politiet inn melding om en mann som var knivstukket gjentatte ganger på en privatadresse i Skredderveien i Moss.

Fornærmede, en mann i 60-årene, ble kjørt til sykehus.

– Han ble kjørt til lokal sykehus, så det lite som tyder på at skadene var alvorlige, forteller Kristian Loraas, politiets operasjonsleder.

Moss sykehus ligger kun en kort kjøretur unna åstedet. Ifølge Loraas skal mannen ha fått stikkskader i overkroppen.

Beskrivelse: maskerte

I etterkant var politiet ute med store ressurser for å jakte gjerningspersonene. En hundepatrulje ble blant annet satt ut i nabolaget.

Klokken 09.40 var fortsatt ingen pågrepet. Politiet søker etter to gjerningspersoner som skal ha vært maskerte under knivstikkingen.

– Utover det har vi ingen beskrivelse av personene. På grunn av skadene har vi ikke fått tatt et ordentlig avhør av fornærmede ennå, sier Loraas.

– Vi har noen hypoteser

Politiet ønsker foreløpig ikke å kommentere hvorvidt mannen var et tilfeldig offer eller ei.

– Motivet for handlingen er noe av det vi vil jobbe med utover dagen. Vi har noen hypoteser, men vi ønsker ikke å gå nærmere inn på det nå, sier Loraas.

Politiet ønsker tips fra personer som har vært i nærheten av Skredderveien på Kambo i Moss, eller andre som kan ha opplysninger om saken. De kan kontaktes på telefon 64999130.