Nyheter

Arrangerer wrestlingshow i Moss

«Ikonet» Erik Isaksen (44) lover spektakulære wrestlingshow på Verket Scene lørdag 9. mars. – Da kommer de beste, tøffeste og mest fargerike wrestlerne i Norge, sier han. Se video i saken under.

Erik Isaksen er den mest meritterte wrestleren i Norge, og skal selv delta i showene på Verket Scene som arrangeres av Norsk eliteWRESTLING. Han blir kalt «Ikonet» fordi han brakte underholdningsformen til Norge.

– Hva kan publikum vente seg?
– Vi skal ha to forestillinger i Moss. Et familie- og ungdomsarrangement klokka 18.00 og et med 18 års grense klokka 22.00. På begge showene vil det bli ellevill, actionfylt underholdning. Det blir mye knall og fall, spennende kamper og mye humor, sier Erik Isaksen.

Duket for tittelkamp

I det første showet blir det en rekke spennende kamper. Publikum får se både en tittelkamp og en eliminasjonskamp som et par høydepunkter. I eliminasjonskampen er det flere wrestlere inne i ringen samtidig, og det er alles kamp mot alle. Til slutt står en igjen som vinner.

– I det andre showet blir det hakket røffere, og det blir både en utfordrerkamp og enda en kamp om mestertittelen. I en av kampene setter vi regelboka til side, og da er det fritt fram, forteller Isaksen.

Her kan du se en video, som viser noe av det mossepublikummet kan se fram til:

Lar publikum rive seg med

Wrestlerne har sin egen kultur, og det er vanlig at utøverne har sine spesielle kunstnernavn. Blant dem som kommer til Moss finner vi Ryan «the Destroyer» Howard som er mester i Norsk eliteWRESTLING, «Turbo», klovnen «Klin Kokos», Adrian Storm og «Ikonet» Erik Isaksen.

– På wrestlingshow er det lov for publikum å slippe seg løs, heie på og juble for favorittene og bue ut de mindre sympatiske wrestlerne. Vi ønsker at publikum skal la seg rive med. Og wrestlerne «slenger gjerne med leppa» til både motstandere og publikum. Det er samspillet mellom utøverne og publikum som skaper en unik atmosfære. Showene i Moss kommer til å bli årets råeste opplevelse. Jeg håper det blir stinn brakke, sier den entusiastiske Erik Isaksen.

Wrestling. Fra venstre: Ryan «the Destroyer» Howard, Adrian Storm, dommer Thomas Selvik, "Turbo" og "Ikonet" Erik Isaksen.

«Ikonet» Erik Isaksen (til høyre) lover at mossingene skal få et rått show. Her med (fra venstre): Ryan «the Destroyer» Howard, Adrian Storm, dommer Thomas Selvik og «Turbo».

Mer fra Dagsavisen