Ørjan Christiansen (bildet) var assistenttrener og toppspillerutvikler forrige sesong. FOTO: KENNETH STENSRUD

Har tatt over MFK

Ørjan Christiansen skal lede A-laget til Moss FK fra og med neste sesong. Han har skrevet under på en toårskontrakt.

NY TRENER: Ørjan Christiansen skal lede A-laget til Moss FK fra og med neste sesong. Han har skrevet under på en toårskontrakt.

Kontrakten kan ifølge Thomas Thorkildsen, styreleder i klubben, utvides med ytterligere ett år.

Christiansen kom til klubben for under ett år siden. Da som toppspillerutvikler og trener for rekruttlaget.

 

- Han er «up and coming»

Som Dagsavisen Moss Dagblad skrev allerede for nesten én måned siden, var Christiansen allerede da førstevalget.

- Vi har ikke vært aktivt ute for å forhøre oss med andre trenere. Vi har hele tida visst at Ørjan har nivået inne. Han er en «up and coming»-trener, sier Thorkildsen.

- Ørjan har vist gjennom tidligere engasjement i andre klubber, og det året han har vært hos oss, at han er meget sterk fotballfaglig. Han er også meget god på spillerutvikling. Dette er helt i tråd med hvordan vi ønsker MFK skal framstå, utdypes det i klubbens pressemelding om nyheten.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på denne jobben. MFK er en klubb med stolte tradisjoner, og jeg har fått et godt inntrykk av både klubben og menneskene i og rundt den, sier hovedpersonen selv.

 

Vidar Martinsen aktuell

Nylig ble det kjent at tidligere MFK-spiller Vidar Martinsen ikke får fornyet kontrakt med Fredrikstad FK. Råde-mannen har vært i klubben siden 2007, altså i over sju år. Nå jakter gamleklubben den tidligere Tippeliga-spilleren.

- Vidar har de ferdighetene, den bakgrunnen og de holdningene vi ser etter. Han kan bli en viktig spiller for oss dersom det blir en realitet, sier Christiansen.

Det er stikk i strid med hva spilleren selv har uttalt.

- Jeg ser ikke for meg at jeg kommer til å spille for noen andre enn FFK, sa Martinsen til Fredriksstad Blad så sent som på søndag.

 

Kan bli assistenttrener

Thorkildsen bekrefter at de er interessert i å få Vidar Martinsen til klubben, men det er mulig de vil få mer enn en spiller.

- Er det tenkt at Martinsen kan få en rolle som assistenttrener?

- Det er helt klart en av tingene som står på blokka når vi skal møtes. Vi må først forhøre oss om han har lyst til å være med i en slik rolle. Det kan være et steg for ham, svarer styrelederen.