Kan ha ligget død i flere dager

En mann i 40-årene som ble funnet død i en lagerbygning i Moss onsdag, kan ha vært død i flere dager. Foreløpig er dødsårsaken ikke kjent.

En mann i 40-årene som ble funnet død i en lagerbygning i Moss onsdag, kan ha vært død i flere dager. Foreløpig er dødsårsaken ikke kjent.

Mannen, som trolig er en utenlandsk statsborger i 40-årene, ble funnet død i bygningen på Krapfoss i Moss av personer i hans omgangskrets onsdag ettermiddag. Politiet ble varslet om dødsfallet like etter klokken 16.

– Vi har ennå ikke fått den foreløpige obduksjonsrapporten, men håper den er klar i løpet av dagen. Vi har ikke noe dødstidspunkt, men vi vet at det har vært stille på dette stedet den siste uka. Han kan ha vært død i flere dager, noe vi håper obduksjonsrapporten kan gi svar på, sier lederen for etterforskningsseksjonen hos politiet i Moss, Henning Dalbye, til NTB.

Mannen har ikke ytre skader som kan tyde på at han er blitt drept, men det er funn på stedet som gjør at politiet betegner dødsfallet som mistenkelig.

– Vi gjennomfører undersøkelser for å finne ut hva slags sak dette er. Dødsårsaken er uklar, og om dette er et drap eller om det er selvpåført, er noe vi undersøker og som obduksjonsrapporten forhåpentligvis vil kunne gi svar på, sier Dalbye.

Politiet er ennå ikke 100 prosent sikre på mannens identitet, men antar at det er snakk om en utenlandsk mann i 40-årene som bor i bygningen der han ble funnet. Mannen har ikke vært meldt savnet.

Politiet har snakket med flere naboer, men ingen har så langt gitt politiet nye opplysninger. Politiet har ikke kommet i kontakt med eventuelle vitner til dødsfallet.

(©NTB)