Drop-in til Nav i Kongens gate 34

- Det er ennå ingen avklaring på hvor det nye Nav-kontoret i Nye Moss skal plasseres. Men fra 1. desember blir det ett felles mottak ved Nav Moss i Kongensgate 34, sier leder i Nav Moss, Katarina Kjellsen Gulin.

Hun hadde håpet at de nye Nav-kontorene ville være klare i begynnelsen av november, men det er ennå ikke bestemt hvor etaten skal flytte inn. Men når Moss og Rygge kommuner slår seg sammen til én kommune fra 1. januar 2020, blir  Nav Moss og Nav Rygge slått sammen til Nav Moss. Og allerede fra 1. desember blir det ett felles mottak ved Nav Moss i Kongensgate 34. 

Synlig samfunnsaktør

-  Vi ønsker velkommen til Nav-kontoret i Kongens gate. Her skal vi ta den enkelte innbygger godt i mot. Vi skal bestrebe oss på å være en synlig og framtidsrettet samfunnsaktør som får flere i aktivitet og arbeid, og det er viktig for oss å skape gode møter med den enkelte, sier leder Katarina Kjellsen Gulin. 

Drop-in i Mossekontoret

Alle drop-in samtaler for innbyggerne i den nye kommunen skal gjennomføres ved Nav Moss i Kongens gate 34. Og det samme vil i hovedsak også gjelde for timeavtaler.

- Vi har totalt 130 medarbeiderne i Nav Moss og Rygge, og det vil fortsatt være mange medarbeidere i de to byggene vi har i dag. Det vil nok bli avholdt en del samtaler i Ryggelokalene også. Hovedsaklig for ungdom. Men aller helst vil vi møte folk utenfor Nav-kontorene. Fortrinnsvis hos potensielle arbeidsgivere. Det er også nødvendig med en risikovurdering før Ryggekontoret blir klargjort for en del samtaler med dem som har behov for må treffe våre saksbehandlere.

- Hvorfor er det nødvendig med enn risikovurdering?

- Det gjelder blant annet vurderinger av mulige vold- og trusselhandlinger, sier Katarina Kjellsen Gulin.

Mottaket i Nav Moss, i Kongensgate 34, har åpningstid hver dag fra kl. 10.00-14.00.