45 treff for "lina-aas-eng"

Finansminister Siv Jensen mener Jonas Gahr Støre kommer med usannheter når han begrunner hvorfor Ap vil regulere de kommersielle aktørene i velferden. Mye tyder på at Jensen ser vekk fra fakta som ikke passer hennes ideologiske prosjekt.

I sitt tilsvar beskylder Lindboe meg for å «ikke forstå sammenhengene».

I hvilken retning styres Private Barnehagers Landsforbund?

Ida Wangberg skrev godt i Dagbladet om hvordan PBL jobber for konsernmakt, og om hvordan skattepenger og foreldrebetaling går til profitt for kommersielle barnehageeiere fremfor bedre bemanning i barnehagen.

Når overskudd i milliardklassen hentes fra den samme velferdsstaten som Clemet sier hun vil sikre inntektene til, er det noe som skurrer.

PBL er en organisasjon som utrøttelig kjemper for konsernenes rett til å tjene seg rike på skattebetalernes penger, bevilget til barnas beste.

De store bokhandlerkjedene står for størsteparten av boksalget i Norge. Men noen butikker står imot kjedepresset. Audiatur bokhandel er en av dem.

De store bokhandlerkjedene står for størsteparten av boksalget i Norge. Men noen butikker står imot kjedepresset. Audiatur bokhandel i Moss er en av dem.

Med et nyopprettet hjelpefond og solidaritetskonsert på Rockefeller vil Oslo World bidra til å gjenreise musikklivet i Beirut.