Taylor Swift kommer til Oslo

Taylor Swift spiller på Voldsløkka 26. juni neste sommer. Det blir hennes første konsert i Oslo på ni år.

Taylor Swift kommer til Oslo Sommertid på Voldsløkka i Oslo 26. juni 2020. Dette skriver bookingselskapet All Things Live i en pressemelding. 

Forrige konsert på Voldsløkka var med Eminem i 2018. Da kom det 50.000 mennesker til den store sletta. 

Billettene er i salg fra onsdag 25. september kl 10.00.  

Taylor Swift har hatt massiv suksess siden hun ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2006. I 2020 er det ni år siden superstjernen gjestet Norge. Swift kommer også til Roskilde Festival, der hun opptrer 1. juli.  

Les mer: Dagsavisens Geir Rakvaag er begeistret for Taylor Swifts nyeste album, «Lover» (D+)

–  Dette er noe av det villeste jeg har vært med på. Å få selveste Taylor Swift til å spille en av veldig få konserter i Skandinavia, er en drøm som har gått i oppfyllelse, skriver Peer Osmundsvaag, ansvarlig arrangør i All Things Live, videre i pressemeldingen.

Les også: Taylor Swift tjente mest

Den tidligere country-popstjernen har gitt ut syv album, vunnet flere Grammy Awards (blant annet for Album of the Year og Best Pop Vocal Album), blitt kåret til Woman of the Year av Billboard og har over 43 millioner månedlige lyttere på Spotify.

Albumet «Lover» ble gitt ut tidligere i år og inkluderte singlene “Me!” og “You Need To Calm Down”, som begge ble nummer to på Billboard. Albumet fikk god mottakelse i anmeldelsen i Dagsavisen: 

«Lover» er, som tittelen antyder, hovedsakelig et forelsket album. Igjen kommer hun med detaljerte rapporter fra privatlivet, men fortalt på en morsommere, mer fantasifull måte enn vi er vant til i popmusikkens gjennomsnittlige betroelser.  «Lover» er stilmessig herlig variert, og  over en time langt. Det er egentlig for mye. Jeg venter hele tida på at albumet skal begynne å miste momentumet. Singelen «Me!» med han fra Panic! At The Disco høres ut som et rent formelbasert frieri til en annen fanskare, men ellers går dette aldri nedenom og hjem. Det er ganske godt gjort", skrev Dagsavisens anmelder Geir Rakvaag.