Hun vant The X Factor i Kina. Her fra en konsert i 2017.

Popstjernen gikk fra dommer i britiske «The Voice» til deltaker i Kinas «The X Factor»

Hun har vært dommer i «The Voice» både i Storbritannia og Australia. Men karrieren til Jessie J er ikke lenger hva den var.

 

Jessie J har stått for fire nummer én i Storbritannia, men hun har ikke hatt en topp ti hit hjemme i England siden 2014. Hun har sågar vært dommer i «The Voice» både i  Storbritannia og Australia.

Hva gjør man så når karrieren ikke lenger er hva den var? Jo, da melder man seg på «The X Factor», i Kina. Jessie J var nemlig å se på Kinas variant av «The X Factor», «Singer», melder The Mirror

Ikke som dommer, men som deltaker. 

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Populær

Jessie J gikk bort og vant hele konkurransen og er med det mer populær enn noensinne, med tanke på Kinas drøye 1,3 milliarder innbyggere. 

Etter ukesvis med kamp der Jessie J sang sanger som Michael Jacksons «Earth Song» og Chaka Khans «Ain’t Nobody» hadde hun fått en plass i finalen. 

Debut

Jessie J slo igjennom med debutsingelen «Do It Like a Dude» i 2010. Oppfølgeren «Price Tag» debuterte på nummer en hjemme i England. Debutalbumet solgte til platina og alt så lyst ut da hun bestemte seg for å flytte til USA og satse der. Siden samarbeidet «Bang Bang» med Nicki Minaj og Ariana Grande i 2014 har det vært litt kladdeføre i karrieren. 

Hun har også skrevet låter for artister som Miley Cyrus, Justin Timberlake og ironisk nok Christina Aguilera, som hun også covret iløpet av konkurransen i Kina. 

Dolly Parton

I finalen sang Jessie J Dolly Partons «I Will Always Love You», som Whitney Houston hadde en kjempehit med. Og da ble det seier for 30-åringen. 

 «I Will Always Love You» er sangen som gjorde at jeg ville bli sanger 4 år gammel. Jeg har hatt lyst til å synge denne sagen i årevis, skrev Jessie J på Instagram etter at seieren var i boks. 

Les også: Jobben deres er å få Trump gjenvalgt. Den største utgiften er advokater