Paul McCartney og Ringo Starr gjenforenes for å spille inn John Lennon-låt

– Jeg bare elsket låta. Vi har gjort vårt beste, sier Ringo Starr til britiske The Guardian.

Ifølge den britiske avisa The Guardian, har de Ringo Starr og Paul McCartney blitt gjenforent for å spille inn en cover-versjon av ei låt skrevet av John Lennon et av de siste årene han levde. Låta markerer en av de siste samarbeidene mellom de to gjenlevende Beatles-medlemmene.

Lennon skrev «Grow Old With Me» mens han hold på med å spille inn sitt siste album, «Double Fantasy» før han ble skutt og drept utafor leiligheten sin i Manhattan i desember 1980. Starr hadde ikke tidligere har hatt noen anelse om at Lennon spilte inn en demoversjon av låta før plateprodusenten Jack Douglas, som også produserte «Double Fantasy», spilte den for ham.

Les også: Imagine – kontrafaktisk Beatles

– Elsket låta

–  Jack spurte meg om jeg noen gang hadde hørt «the Bermuda Tapes», Johns demoer fra den tida, skal Starr ha uttalt til The Guardian.

–  Jeg hadde aldri hørt alt dette... jeg bare elsket låta. Jeg sang den så godt jeg kunne. Og jeg har gjort mitt beste. Vi har gjort vårt beste. En annen fin ting er at jeg virkelig ønsket at Paul (McCartney) skulle spille på den, og han sa ja. Paul kom til mitt studio og spilte bass og han synger også litt på låta med meg, sier Starr, som mener at fordi deler av en George Harrison gjengis på innspillingen, blir dette en slags gjenforenelse for «the Fab Four»:

– Dette er hva jeg ville, og hvis du lytter godt etter, så gjør strengeinstrumentene, som Jack har arrangert til denne låta, en linje fra «Here Comes the Sun». 

Den låta er skrevet av George Harrison. Men Starr presiserer at dette ikke er noe Pr-stunt. 

McCartney og Starr har jobbet sammen på flere prosjekter etter at the Beatles brøt opp i 1970, inkludert Starrs siste album «Give More Love» fra 2017. 

Låta han og McCartney har gjort sammen vil komme på Starrs 20-ende soloalbum, «What's My Name» som kommer  i oktober.