Nye takter

Aurora med på Oscar-nominert sang

Sangen "Into The Unknown" fra "Frost 2" er nominert til Oscar-prisen for beste originalsang i en film. Aurora Aksnes er med og korer i sangen.

Nominasjonene til Oscarprisene ble kjent mandag ettermiddag, norsk tid. Blant de nominerte for beste originalsang (ikke utgitt tidligere) er "Into The Unknown" fra "Frost 2". Sangen framføres av Idina Menzel, med Aurora som gjesteartist. Prisen i denne klassen går imidlertid til låtskriverne, i dette tilfellet Robert Lopez og Kristen Anderson-Lopez.

De andre nominerte sangene er "I Can't Let You Throw Yourself Away"  fra "Toy Story 4", "(I'm Gonna) Love Me Again" fra "Rocketman", "I'm Standing With You"  fra "Breakthrough", og "Stand Up" fra  "Harriet".

Det er vanlig at de nominerte sangene blir framført under showet, men det er ennå ikke kjent om Aurora er med på fremførelsen når Oscarprisene deles ut i Los Angeles 9. februar.

Geir Rakvaag

Journalist i Dagsavisen