Nye takter

Gruppedans med MØ

MØ er en sånn artist du kanskje ikke har et forhold til, men du har hørt sangene hennes.

Øya danset til MØ.

4

KONSERT

Amfiet

Øyafestivalen, lørdag

Danske MØ har et knippe effektive popsanger og en av de siste års aller største hits i Major Lazers «Lean On». Hun er fra Odense og heter Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen. De to siste årene har hun bidratt i spann med Major Lazer med stor suksess. Konserten på Øya åpnet med en intro før «Nights With You» sparket i gang showet. MØ er en sånn artist du kanskje ikke har et forhold til, men du har hørt sangene hennes.

Les også: Alt om Øya 2017

I starten var det et noe avventende publikum, men det kan også komme av at veldig mange ventet på nettopp Major Lazer-låtene «Cold Water» og ikke minst «Lean On». Underveis var stadig flere med på festen og dret var riktig så god stemning foran den største scenen på Øya. MØ var selv energisk og leverte en heseblesende opptreden med blant annet to besøk blant publikum.

Det var litt tekniske problemer og en liten pause som følge av dette. Pausen varte to minutter, men det satte i grunn bare mer stemning i folk. Dansbare «Drum» kom med skumringen, men det varslede regnet uteble. Med Cashmere Cats «After Coachella» tok det av og da var det rett og slett livvat, selv om Øya-publikummet også fikk denne av Katta selv kvelden før. Dessuten vanket det fyrverkeri og røykbomber på oss og det satte publikum pris på. Med avslutningen «Lean On», uten Diplo og kompani, var festen i gang og de aller fleste i skrånigen var oppe på beina og gynget og akkurat da var dette nok et stort Øya-minne.

Les også: Bjella - Norges beste band!