Nye takter

Allsang av full hals

Aldri har allsangen runget sånn i Tøyenparken.

Bilde 1 av 5

5

KONSERT

Gabrielle

Sirkus (Øya 2017)

Hun slo igjennom med et brak da «Ring meg» kom i 2011. Elektronisk pop på norsk var noe mange kunne like. Siden har hun sluppet et knippe særs fengende sanger og har sågar fått oppmerksomhet utenfor Norges grenser med sin «5 frøkner» som nådde verden via «Skam».

Gabrielle gir jernet som sceneartist og det var tydelig at en konsert på Øya, det var noe hun hadde sett fram til. Og publikum også virket det som. Når det kommer til allsangartister, er Gabrielle der oppe med de beste. Så godt som alle refrenger er det bare å stemme i på. Og sånn var det også på Øya. «Ti kniver» og «De beste» skapte nesten kaos, særlig etter instruksen om å stemme i.

Gabrielle.

Les også: Øya 2017 i full gang

Scenen var stilig kledd i videoskjermer, men ellers var det ganske så mørkt, som det skal være i en klubb. Når så Gabrielle måtte ty til en medley for å rekke over alle hitsene kom kveldens største reaksjon, under en kort snutt av «Ring meg». Med bandet ble det hele stort og voldsomt. Det var enkelte partier med noe lavere stemning, men det tok seg opp med avslutningen og selvsagt «5 frøkner». Der og da var Sirkus byens største klubb. Og ja, bakken gynget.