Nye takter

Justad byr på seg selv

Publikum koste seg i sola, mens Sondre Justad koste seg på scenen.

4

KONSERT

Sondre Justad

Øyafestivalen, lørdag

Sondre Justad er ingen hipster og passer på den måten ikke inn med store deler av publikummet på Øya, men det gjorde ingenting, for Justad ga alt han. Med albumet «Riv i hjertet» fra i fjor ble artisten fra Lofoten (men han skal flytte til Tøyen fortalte han underveis) kjent for folk flest. Han kan by på en rad låter veldig mange kjenner og det var tilløp til allsang i sola ved hovedscenen.  Riffet på «Et sted» er verdt hele konserten alene, virkningsfullt, banalt, melankolsk. men akk så vakkert. «Tida vi bare va» var storveis i liveformat der den maler et blått bilde om, ja den tida da. Derimot var noe saktegående «Tett inntil mæ» et hvileskjør underveis. På scenen er Justad energisk og byr veldig på seg selv og er i grunn blant dem som virkelig er rockestjerne på scenen. Avslutningen «Riv i hjertet» er en sånn låt alle kjenner og det er akkurat sånne øyeblikk som gjør en festival.  På ordentlig rockevis, varte konserten i en drøy halvtime og det var i grunn akkurat passe. Publikum koste seg i sola, mens Sondre Justad koste seg på scenen. Og da er vi alle vinnere.