Nye takter

Vant over Øya

Kaveh er en slik rapper som kan gjøre omtrent hva han vil musikalsk og vi følger alle med uansett.

KONSERT

Kaveh

Øyafestivalen

Hans konsert på Øya viste at han er kommet langt som artist og har en tilstedeværelse mange kan lære av.

Med hiten «Snufs» ble Kaveh allemannseie og et slags ungdomsidol. Det er rett og slett ikke så langt fram for Oslo-rapperen, før han blir like stor som Karpe Diem, som var blant artistene han hyllet med en mini-medley i Tøyenparken. Alene med DJ blir det en mektig oppgave på en scene som Amfiet, selv med gjester som kompisen Arshad, men 20-åringen gjorde det beste ut av det som kunne vært en noe fullere skråning på Tøyen, et steinkast unna Kavehs bakgård.

Kaveh har den samme popteften og den joviale framtoningen som Chirag og Magdi, men med en anelse inner-city-attitude, som han fikk vist ved flere anledninger. Etter hvert ble det nesten folksomt foran scenen og vi må si at Kaveh vant over Øya og da er det bare å vente på albumet som skal komme til høsten.