Nå kan du bo i Downton Abbey

Fans kan følge med på Airbnb.

Fans av kostymedramaet «Downton Abbey» kan nå «bo som lorden eller ladyen av et staselig hjem» i slottet der serien ble spilt inn. 

I forbindelse med premieren på Downton Abbey-filmen, inviterer jarlen og grevinnen av Carnarvon to fans til å booke plass i slottet via Airbnb. De to vil få bo i ett av husets 300 rom den 26. november. De vil ifølge herskapet bli behandlet «som kongelige». 

Les også: Filmen er «som en kopp lunken te» ifølge Dagsavisens anmelder (D+)

Alt dette ifølge avisa The Guardian, som skrev om tilbudet først. 

Prisen skal være satt til 150 britiske pund, og inkluderer drinker i salongen etterfulgt av en tradisjonell middag i spisesalen, med slottets egen butler til tjeneste. Etter middag serveres det kaffe i biblioteket. Det er verken TV eller wifi på området. 

«Lord og Lady Carnarvon vil sørge for at gjestene fordyper seg i Highclere slotts rike historie på en privat omvisning i slottet og eiendommen», lyder annonsen. 

Interesserte kan søke fra og med 1. oktober. De må være svært interesserte i «Downton Abbey», og ha god Airbnb-rating fra før. Den mest kreative søknaden blir valgt, så her er det bare å ønske lykke til!