Annonse
Fansen legger ned blomster utenfor George Michaels hjem i Nord-London.

Stjernene sørger over George Michael

Superstjerner og fans fra hele verden bruker sosiale medier til å hylle popikonet George Michael.

Annonse
Nye takter

– Jeg er i dypt sjokk. Jeg har mistet en kjær venn, den snilleste, mest sjenerøse sjelen og briljante artisten. Mine tanker går til hans familie og alle hans fans. Hvil i fred, skriver Elton John om Michael på sin instagramprofil. De to har vært venner i flere tiår og ga ut duetten «Don't Let The Sun Go Down on Me» sammen i 1991.

En annen viktig samarbeidspartner for Michael, var Andrew Ridgeley, som utgjorde den andre halvdelen av duoen han slo gjennom med, Wham.

– Jeg er tynget av sorg over tapet av min kjære venn. Meg, hans kjære, hans venner, musikkverdenen og resten av verden. Elsket for alltid, skriver Ridgeley på Twitter.

Les også: Sanger uten fordommer

En annen storhet som hyller Michael, er Madonna.

– Adjø min venn! En annen fantastisk artist forlater oss. Kan 2016 dra til helvete nå?, skriver hun på Twitter og henviser til den lange rekken av store artister som har gått bort i løpet av året.

Popgruppa Duran Duran, som i likhet med Michael var med på å prege 80-tallet, skriver at nok en talentfull sjel er gått bort.

– All vår kjærlighet og sympati til George Michaels familie, skriver gruppa på Twitter.

Les også: 2016 – langt som et vondt år

George Michaels familie har bedt om at deres privatliv blir respektert i den vanskelige tiden.

– Det er med stor sorg at vi kan bekrefte at vår elskede sønn, bror og venn, George, sovnet stille inn i sitt hjem i julen, opplyser en talsperson for den tidligere Wham-vokalisten i en pressemelding. (NTB)

Annonse