Setter opp ekstrakonsert nummer to med Dumdum

Etterspørselen etter å se Dumdum Boys i klubbformat gjør at Rockefeller nå setter opp ekstrakonsert nummer to med veteranrockerne.

Nye takter

 

Først ble konserten 6. desember raskt utsolgt. Deretter ble ekstrakonserten som ble satt opp 7. desember utsolgt – og nå melder Rockefeller at de kjører på med en ekstra ekstrakonsert lørdag 8. desember også.

Ifølge pressemeldingen har anmeldelsene fra DumDum Boys' festivalopptredener i sommer vært «euforiske».

– Rockefeller-konserten ble utsolgt på null tid. Takk, skriver bandet på Facebook, der de også meddelte at de gleder seg til å spille mer i høst.

Følg Dagsavisen Nye Takter på Facebook!

For Rockefeller-trippelkonserten runder av en høstturné som også tar Dumdum Boys til Granittrock i Oslo 7. september, Lillehammer Live 8. september, Verket Scene i Moss 15. november, Union Scene i Drammen 16. november, Ibsenhuset i Skien 17. november og Hell Amfi 1. desember.

Dumdum-fans kan også merke seg kinofilmen «Vi er gutta», som blir å se på kino fra 28. september – men som har førpremiere på Rockefeller 26. september. Det er en dokumentar om Mannskoret, som Prepple Houmb var med på å starte for nær 15 år siden. (NTB)

Les også: Flytter en kvart million plater