Setter opp ekstrakonsert nummer to med Dumdum

Etterspørselen etter å se Dumdum Boys i klubbformat gjør at Rockefeller nå setter opp ekstrakonsert nummer to med veteranrockerne.

 

Først ble konserten 6. desember raskt utsolgt. Deretter ble ekstrakonserten som ble satt opp 7. desember utsolgt – og nå melder Rockefeller at de kjører på med en ekstra ekstrakonsert lørdag 8. desember også.

Ifølge pressemeldingen har anmeldelsene fra DumDum Boys' festivalopptredener i sommer vært «euforiske».

– Rockefeller-konserten ble utsolgt på null tid. Takk, skriver bandet på Facebook, der de også meddelte at de gleder seg til å spille mer i høst.

Følg Dagsavisen Nye Takter på Facebook!

For Rockefeller-trippelkonserten runder av en høstturné som også tar Dumdum Boys til Granittrock i Oslo 7. september, Lillehammer Live 8. september, Verket Scene i Moss 15. november, Union Scene i Drammen 16. november, Ibsenhuset i Skien 17. november og Hell Amfi 1. desember.

Dumdum-fans kan også merke seg kinofilmen «Vi er gutta», som blir å se på kino fra 28. september – men som har førpremiere på Rockefeller 26. september. Det er en dokumentar om Mannskoret, som Prepple Houmb var med på å starte for nær 15 år siden. (NTB)

Les også: Flytter en kvart million plater