Nye takter

Med Coop og Norwegian på laget

Tini fra "The Voice" har gitt ut en plate som ikke evner å hverken engasjere eller irritere. Alt i alt framstår dette som et produkt mer enn et kunstnerisk verk.

Dagsavisen anmelder

POP

Tini

«Undo My Heart»

ESS Engros AS

Tini Flaat Mykland fra Sørlandet har laget en såpass kjedelig plate at man kan lure på hva Magne Furuholmen gjør med på laget her. Jada, det er selvsagt The Voice og Tinis deltakelse der sånn, men etter a-ha er det kun Waaktaar som har landet sånn nogenlunde på beina. Furuholmen og Harket, derimot, de viser at det nok var Pål som til en viss grad bar de andre gjennom Norges største popsuksess.

«Undo My heart» er en sånn plate som ikke engang klarer å irritere, den bare er der i bakgrunnen. Som byen av lyden, trikken eller vinden vrir låtene seg ut av stereoen med produksjoner som mangler altfor mye, men mest av alt en slags spenning eller undring over hva som kommer nå? Landskapet er pop av det rolige slaget, litt jazz, litt lounge og en god slump piano og det fordrer spenstige arrangement og ikke minst inviterende refreng. Her er det altså manko på begge deler.

Norwegian sponser denne plateutgivelsen - fra en artist som ble oppdaget i et TV-program, og vil spille albumet ved av og påstigning på sine fly, mens Coop både gir ut og selger platen i sine butikker. Men alt dette bare forsterker følelsen av et produkt mer enn et kunstnerisk verk.