Karpe Diem spilelr i tre oslo Spektrum hele tre ganger i april.

Karpe Diem spiller tre konserter i Oslo Spektrum

Ny single ute og tre kvelder i Oslo Spektrum for Karpe Diem.

Duoen Karpe Diem mer ute med siste sang fra prosjektet«Heisann Montebello». «Gunerius» heter låta og er den sjuende i rekken. Også denne gangen er det emd en påfølgende video. Kjøpesenteret i hjertet av hovedstaden er langt fra Montebello, men ikke langt fra Oslo Spektrum.

– Tre kvelder i Oslo Spektrum er ganske rått. Det er bortimot  30.000 billetter. Morten Abel fylte salen to kvelder i 2002. Marcus og Martinus skal gjøre det samme i høst. Men tre konserter på rad kommer jeg bare på at Elton John og A-ha har gjort før. Det viser hvor langt man kan komme med å snakke så folk forstår deg. Det er litt det samme som når Klovner I Kamp nå selger ut tre kvelder på Sentrum Scene, litt mindre skala , men disse gruppene treffer folk på en helt egen måte, sier Dagsavisens Geir Rakvaag.

Samtidig er det klart at Karpe Diem holder tre konserter i Oslo Spektrum neste år fra 20. til 22. april. Det blir da mulig å kjøpe billetter i tre ulike kategorier – sitteplasser, ståplasser og grisebingen. Konsertene har fri aldersgrense.

Flere av de tidligere låtene har skapt debatt og da særlig «Lett å være rebell i kjellerleiligheten din» som beskrev en rasistisk virkelighet i Norge.

Les også: Sterk og vond politisk rap

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Billetter til konserten er ute for salg 30. august.