Til Norge: Justin Bieber har rukket å bli 21 år. FOTO: NTB scanpix

Justin Bieber kommer til Norge 29. oktober

Men det skal godt gjøres om du får se ham live.

«Universal Music Norge og TV 2 presenterer i samarbeid med Plan-B TV: «Senkveld med Thomas og Harald: Justin Bieber spesial» på Chateau Neuf torsdag 29. oktober 2015, heter det i en pressemelding fra Universal Music Norge onsdag.

Dermed er et døgn med spekulasjoner over.

Bieber vil, ifølge pressemeldingen, holde en minikonsert i Storsalen på Chateau Neuf, som vil sendes på TV 2 senere i høst. Både minikonserten og TV-innspillingen vil foregå på Chateau Neuf.

Det vil ikke bli solgt noen billetter til dette arrangementet verken på forhånd eller på Chateau Neuf. Det er kun de som har fått tildelt billetter gjennom konkurranser som vil få tilgang på området rundt Chateau Neuf på selve konsertdagen.

Følg Dagsavisen på Twitter og Facebook!

Justin Bieber har tidligere skapt hysterie i Norge. I 2014 spilte han for 75.000 mennesker i Norge, med tre utsolgte show på Telenor Arena.

– Justin Bieber har gjennom tidligere besøk opparbeidet seg et spesielt forhold til Norge. Det er derfor han velger Norge, som et av få land, til å lansere sitt nye album, uttaler administrerende direktør i Universal Music, Petter Singsaas i pressemeldingen.