Ingen gikk skuffet derfra

Festen startet, den, selv om klokken bare var 13.00.

 

KONSERT
Cezinando, Apollo Roskilde torsdag 5. Juli 2018

Karakter: 4


Cezinando leverte en overbevisende konsert klokka 13.00. Det krever en innsats å få vel 2.500 nordmenn med på fest såpass tidlig på dagen. 

«Ingen ting blir det samme, men det er det samme for meg» skapte feststemning og var heftig for de frammøtte. Og ja, Cezinndo gjorde en uhøytidelig opptelling og de aller fleste  på sletta var fra Norge. «Det er fjerde gang jeg er på Roskilde, men første gang som artist, sa han fra scenen og det var en tydelig kry rapper fra Oslo som fikk en av sine drømmer oppfylt på scenen som heter Apollo. 

Materialet til Cezinando spiller på store følelser og smarte rim. Produksjonen er svær og på scenen hadde han med seg både stykere og blåsere som løftet det hele ut av den brummende bassen og de få som ikke visste hvem Cezinando er, må ha blitt overbevist. I Danmark  er jo dessuten «Skam» svære greier og da «Håper du har plass» startet var det mange som nikket gjenkjennende. Midtveis var det kanskje noe seigt å få publikum med på festen og det var tendenser til litt småprat og summing blant publikum. 

Følg Dagsavisen Nye Takter på Facebook!

«Tommelen på vekta» dedisert til hans fetter Tommy ble et rørende øyeblikk, særlig da mikken streiket og publikum stemte i. Men det var mer i vente. «Botanisk hage» skapte fest på sletta og Cezinando var i sitt ess. Dette toppet seg med «Vi er perfekt, men verden er ikke det», som rett og sett var et gåsehudøyeblikk. Alt i alt var dette flott og fint, men litt strammere redigering midtveis kunne løftet dette til noe helt spesielt. Men likevel; ingen kan ha gått skuffet videre til neste konsert på Roskilde.