Roxette er ute med ny single.

Fredrikssons møkkafabrikk

LÅTANMELDELSE: Per Gessle og Marie Fredrikssons Roxette er ute med ny single, en elendig sådan.

 

1

Roxette

«It Just happens»

Warner music

 

Roxette er tilbake med ny single, het det i en mail i innboksen min. Ja vel, men de gjorde da comeback for bare et par år siden. Den svenske duoen er eksperter på FM-rock og powerballader i sin egen mal, men på «It Just happens» har de malt seg inn i et hjørne fullt av repetisjoner og floskler – på sedvanlig Barnum-engelsk.

Ifølge presseskrivet søker Per Gessle og Marie Fredriksson (begge 57 år) å blande klassisk Roxette med nye spennende lyder og produksjoner. Men å blande klassisk Roxette med  moderne uttrykk er for dem å resirkulere «It Must Have Been Love» enda en gang. I hvert fall låter dette farlig likt. Jeg får vel anta at spenning for Roxette er noe helt annet enn for meg. For «It Just Happens» er rett og slett et makkverk, eller Fredrikssons Møkkafabrikk om du vil. Denne låta ville aldri i verden blitt sluppet som Roxette-single da de hadde sin storhetstid, til det er den rett og slett for dårlig.

Det er bare å grue seg til albumet 3. juni. Litt synd egentlig for Per Gessle er jo normalt en popsnekker av rang. Vi snakker tross alt om mannen bak «Sommartidar».

Hør «It Just happens» på Youtube!